Hihetetlen, de elég csupán azt megmondanod, milyen irányba tart a macska, és azonnal kiderül, hogyan látod az életet. Ez a személyiségteszt 1 perc alatt lerántja a leplet arról, milyen is vagy valójában.

Villámgyors személyiségteszt

A feladat nem túl bonyolult, csupán annyit kell eldöntened, hogy a macska felfelé, vagy lefelé megy a lépcsőn. Nem kell rajta sokat gondolkodnod, hallgass a megérzéseidre, a válaszod legyen az első benyomásod. Ha ez megvan, lássuk, hogy melyik irány pontosan mit is jelent!

Ha macska felfelé megy

Te aztán imádod az életet, nagyon optimista vagy. Talán még akkor is, amikor nincs rá sok okod, de éppen ezért a csodák veled történnek meg! Az utolsó pillanatig hiszel abban, hogy a dolgok a legjobban alakulnak. Nyitott vagy és együttműködő, az emberek imádnak a közeledben lenni. Nem csoda, nálad mindig tele a pohár.

Ha macska lefelé megy

Ideje lenne kicsit átgondolnod, mennyi mindenért lehetnél hálás. Általában elég pesszimista vagy, úgy gondolod, hogy neked sosem lehet elég szerencséd ahhoz, hogy jó dolgok történjenek veled. Pedig ez egyáltalán nem így van, csak egyszerűen annyira borúsan látod a dolgokat, hogy sajnos a rossz dolgokat is vonzod be.

via