A bolgár Andrea Ivanova a hírnevét a hatalmas ajkainak köszönheti. A 26 éves influenszer milliókat költött szájfeltöltésre, és neki vannak a világon a legnagyobb ajkai. De a dolog egyre többször okoz neki nehézséget. 

Nem örül a sok szájfeltöltésnek a családja 

Andrea nemrég vált ismerté az Instán, mivel a hatalmas ajkai mindenkit megdöbbentenek. A számítások szerint eddig 19 ezer fontot, vagyis durván 8 millió forintot költött el a töltésekre. Idén karácsonyra szintén töltetett a szájába, ezzel lepte meg magát

Új hialuronsav injekciót adok magamnak karácsonyra és újévre. Szeretem sok új eljárással és töltőanyaggal kezdeni az újévet

– magyarázta. Andrea különös szenvedélyét nem támogatja mindenki, a családja szerint kifejezetten veszélyes a dolog, így nem örülnek neki. 

2018-ban kezdte az átalakulást, azóta folyamatosan töltet az ajkaiba és az arcába. Pontosan nem is tudja, hogy mennyi töltőanyag van a szájában, hiszen rendszeresen jár beavatkozásokra. 

Nehezen tud randizni a töltések miatt 

De nem csupán Andrea családja próbálja lebeszélni a lányt a töltésekről. Elárulta, hogy a randizás egyre nagyobb nehézséget okoz neki. Sokszor visszautasítják a pasik, ami miatt a szerelmi élete szerinte katasztrófa. 

Szeretnék őrülten és igazán szerelmes lenni, és találkozni a számomra megfelelő partnerrel, mert a szerelem a legszebb dolog ezen a világon. 

Elárulta, hogy történt már olyan, hogy a pasi, akivel randizott kellemetlenül érezte magát a megjelenése miatt. Ilyenkor legtöbbször szakít, mivel senki kedvéért nem akar a megjelenésén változtatni. 


Via