A Kardashian-család tagjai csak ritkán beszélnek a beavatkozásaikról, pedig a plasztikai sebészek rendszeresen megszólalnak a témában. Most Kylie Jenner megtörte a csendet, és elárulta, melyik beavatkozását bánta meg a legjobban. 

Kylie Jenner ma már nem csináltatná meg ezt a plasztikai műtétet

A The Kardashians legújabb epizódjában Kylie éppen az egyik barátnőjével beszélgetett, amikor szóba került a plasztika. Ekkor szólta el magát, hogy 19 évesen valóban megcsináltatta a melleit. Évekkel ezelőtt sokszor pletykáltak a műtétről, de a celeb végig tagadta a dolgot, és nem ismerte el. Többször nyilatkozott a témáról, és mindig a teste változásaira fogta, hogy nagyobbak lettek a mellei.

Gyönyörű melleim voltak, természetesek, egyszerűen gyönyörűek, tökéletes méretűek, tökéletesek mindenhez, és nyilvánvalóan azt kívántam, hogy soha ne csináltattam volna meg őket. 

Kylie nem sokkal Stormi születése előtt esett át a műtéten, így mikor teherbe esett, még az implantátumok nem voltak régóta a helyükön. Éppen ezért a súlyváltozást nehézségként élte meg, és megbánta a műtétet. 

Mindenkinek azt javaslom, hogy aki gondolkodik rajta, várjon addig, amíg nem születik gyermeke. 

Elárulta, hogy teljesen másként gondol a plasztikai műtétekre azóta, hogy anya lett. Különösen nagy hatással van rá Stormi, mivel nem szeretne a lányának rossz példát mutatni. Emiatt bánja, hogy ennyire fiatalon esett át az első plasztikai műtéten

De igen, nyilván van egy lányom is. Megszakadna a szívem, ha 19 évesen meg akarná tenni ezt a testével. 

Ha tehetné, akkor visszafordítaná az időt, és nem csináltatna meg semmit a testén, a mellplasztikát legalábbis biztosan. 


Via