A közeli ismerősök szerint egyelőre lelassított Kylie Jenner és Timothée Chalamet, ám a fotók nem ezt mutatják. 

Annyira nem komoly a hírek szerint

Többször lebuktak már, hogy egy pár alkotnak, a világ pedig azóta is feszülten várja, hogyan alakul Kylie Jenner és Timothée Chalamet kapcsolata. A közeli ismerősök szerint, egyelőre képtelenek átlendülni az ismerkedési fázison, valahogyan nem alakul ki közöttük mélyebb kapocs. Ettől függetlenül, Kylie Jenner új fotója egészen mást mutat. 

Kylie Jenner kedden egy különös Instagram sztorit tett közé, nem akárhonnan: egy privát repülőgépről. Egy számára olcsó, 100 ezer forintos, virágos Dôen Stanza ruhában ült, amelyhez egy Chanel gyöngyfülbevalót, és egy Cartier Trinity gyűrűt viselt. 

Meglett volna az eljegyzés?

A gyűrűben nem is az a fura, hogy 550 ezer forintba kerül, hanem az, hogy Kylie Jenner hol viselte. Ő ugyanis a bal gyűrűsujjára húzta fel, ám ott a jegyesek hordják az eljegyzési gyűrűjüket. A rajongók természetesen azonnal kíváncsiskodni kezdtek: vajon Kylie Jenner Timothée Chalamettől kapta a gyűrűt? Vajon ez már az eljegyzést jelenti? 

A márka szerint, ez a gyűrű 1924 óta a márka egyik szimbóluma, jellegzetes designja hozzájárult ahhoz, hogy a Cartier az élvonalba kerüljön. Az első Trinity gyűrűt Jean Cocteau francia költőnek és drámaírónak készítették, a modellt olyan hollywoodi ikonok viselték, mint Grace Kelly és Gary Cooper. A ma legmenőbb sztárok is imádják, hordta már Adele, Eva Mendes és Gwyneth Paltrow is.

via