Kylie Jenner számára nem úgy alakult a Met-gála estéje, ahogyan szerette volna. Ha azt hitted, nincs olyan buli, ahol ne nyílnának meg azonnal a kapuk ha őt látják, tévedtél.

Kylie Jenner ajtón kívül maradt

Kylie Jenner úgy tervezte, hogy a Met-gála után az after sem maradhat ki. Az influencer alig várta, hogy Doja Cat és Diddy partiján eressze ki a fáradt gőzt, ám arra nem számított, hogy akadályokba ütközik már akkor, amikor egyáltalán szeretne bemenni. 

A biztonságiak ugyanis ahelyett, hogy örültek volna, hogy Kylie Jenner is ezt a partit választja, inkább becsukták az orra előtt az ajtót. 

A döntést azzal indokolták, hogy teltház van, ezért nem fér már be. Persze egy világsztár valószínűleg ilyen helyzetekben azt várná, hogy küldjenek ki helyette valakit, és őt engedjék be, ám ilyen ebben az esetben szóba sem kerülhetett.

A jelenlévők szerint nővére, Kendall Jenner már bent volt a helyszínen Bad Bunnyval, és a testvérel alig várták, hogy végre találkozzanak, ám a bejáraton szinte lehetetlen volt bejutni, nagyjából 100 ember tolongott és lökdöste egymást. 

Kellemetlenül érezték magukat a bulizók

Úgy hírlik, Kylie Jenner egyébként VIP vendég volt, és eredetileg nem is a főbejáraton kellett volna bejutnia a rendezvényre. Az előre megbeszélt terv szerint, a kocsiból kiszállva egyenesen egy hátsó ajtóhoz kellett volna kísérni, ahol gond nélkül bejutott volna. Valamiért ez elmaradt, és nem várta senki. 

A bennfentesek arról számoltak be, hogy a világsztárok rendkívül kellemetlenül érezték magukat, hogy ekkora tömegben kell bulizniuk, és többször is pánikhangulat uralkodott a teremben. Ki tudja? Kylie Jenner talán sokkal jobban járt, hogy hazamehetett pihenni?

via