Kylie Jenner nem spórol, ha a gyerekeiről van szó, ám sokak szerint nem volt a legjobb döntés, hogy egy közel 14 millió forintos Rolex órát vásárolt neki. 

Mi van a táskámban videót forgatott Kylie Jenner

Kylie Jenner csak egy TikTok trendet szeretett volna meglovagolni, ám a videóból óriási botrány kerekedett. A celeb egy olyan videót készített, amelyben megmutatta, hogy mi van a táskájában, ám a saját cuccai mellett egy különösen értékes kiegészítő is előkerült. 

Ám a közel 14 millió forintot érő Rolex nem hozzá tartozott, mint Kylie Jenner elmondta: ez az 5 éves Stormié. 

Itt van Stormi kis órácskája. Valójában ez az enyém volt régen, de ma már ő hordja. Nézd, milyen apró! Egy szülinapi bulira felvette, és soha többé nem akarta levenni, úgyhogy neki adtam. 

Ez itt a reklám helye

Természetesen remek marketing érzékkel Kylie Jenner a saját termékeit is belecsempészte a videóba, hogy egy kis reklámot biztosítson nekik. Sőt, még azt is elárulta a követőinek hogy hamarosan egy új terméket dob a piacra. 

Kylie Jenner egyébként azért is szabadkozott a videóban, mert mielőtt TikTok videót forgatott azzal a főszerepben, nem tisztította ki, ezért nem a legszebb állapotában tárta a rajongók elé mind a táskát, mind a tartalmát.

via