Kylie Jenner a legtöbb nyilvános eseményen tökéletesen tudja, hogyan kell megjelennie. Gyönyörű ruhát választ, tökéletes a sminkje, ám most az esztétikán kívül más szerepe is van a választásának. 

Kylie Jenner titkos üzenete

Kylie Jenner nagyon úgy tűnik, hogy új stylistot fogadott, méghozzá Timothée Chalamet személyében. A sztár ugyanis a Met-gálán egy olyan ruhában jelent meg, amely egyértelműen alátámasztja, hogy a két sztár között bizony forr a levegő!

A 25 éves Kardashians-sztár a 2023-as Met-gála vörös szőnyegén egy Haider Ackermann által, Jean Paul Gaultier számára készített dögös vörös ruhát viselt. 

Nem ez volt az egyetlen Ackermann által tervezett ruha, amit aznap este magára öltött; később az est folyamán Kylie Jenner egy derékhoz simuló, váll nélküli fekete ruhát is felvett, abban táncolta végig az éjszakát. Ugyan Kylie Jenner nemrég lett a francia divatmárka új arca, valószínűleg más oka van annak, hogy Ackermann ruháját választotta az eseményre. 

Timothée Chalamet lehetett az ötletgazda?

A Dűne sztárja ugyanis meglehetősen jó kapcsolatot ápol a tervezővel, és több nagy eseményen is az ő ruháját viselte. Nagyon úgy tűnik, hogy Kylie Jenner ezzel is szerette volna egészen egyedülálló módon nyomatékosítani, hogy Timothée Chalamet és ő, egészen közel állnak egymáshoz.

A színész idén nem vett része a Met-gálán, így sajnos nem tudni, hogy együtt érkeztek-e volna, vagy egész este úgy viselkedtek volna, mintha nem is ismernék egymást. 

Timothée Chalamet többször is elismerően nyilatkozott a tervezőről, úgy fogalmazott, hogy nem kellenek szavak ahhoz, hogy megérezze a művész, hogy mit szeretne viselni. Sokszor azonnal ráérez, mire vágyik a Dűne sztárja, és olyan alkotásokat készít, amelyekbe pillanatok alatt beleszeret.

via