Kylie Jenner piacra dobta a nyár slágertermékét, amelyre már most óriási a kereslet. 

Kylie Jenner segít a nyári színben

Kylie Jenner senkit nem hagy cserbe a nyáron, az új terméke valószínűleg nők millióinak lesz majd must-have a következő hónapokban. A 25 éves sminkmogul úgy döntött, hogy a barna színben mindenkinek segítséget ad, egy ehhez megfelelő termékkel jelent meg.

A Kylie Skin új terméke egy új, színezett vajas testbalzsam, amely június 14-től lesz kapható, és amely gyönyörű, csillogó bronz bőrt segít majd elérni. 

TikTokon mutatta meg a használatát

A realitysztár a TikTokon egy videó keretein belül mutatta meg az új terméket, és annak használatát. A Kylie Skin glowing balzsamja akár a testen, de az arcon is használható, ő most a kulcscsontjára vitte fel a máris közönségkedvenc terméket. 

@kyliejenner

wearing my brand new tinted butter balm in shade Love That 4 U dropping 6.14 and my body glow in shade Always On The Glow available now KylieCosmetics.com

♬ Melting

A Kylie Skin glowing balzsam praktikus, kis kiszerelésben kapható, ezért tökéletes választás lehet egy tengerparti nyaraláshoz. A felvitel egy nagy korongecsettel a legegyszerűbb, ezzel könnyen teríthető az anyag, kör-körös mozdulatokkal pedig teljes mértékben beledolgozhatjuk a bőrbe.