Köztudott, hogy a  Kardashian-család tagjai szeretnek játszadozni a Photoshoppal: Kim Kardashian például rendszeresen farag le a derekából pár centit, de Khloé Kardashian is vékonyítja magát a képeken, ha úgy tartja kedve. Kylie Jennerről egyelőre nem sok retusbaki látott napvilágot: a tucatnyi  plasztikai műtétje ellenére korábban természetes szépségnek vallotta magát, aki mosatlan hajjal, smink nélkül is bármikor megmutatja az arcát a kamerák előtt. Nemrég azonban kiderült, hogy Kylie totál máshogy néz ki élőben, mint a fotókon!

Kylie Jenner megmutatta az igazi arcát

A realitysztár és szépségguru ritkán vesz részt nyilvános szerepléseken, inkább az instán éli az életét: ezért is lepődtek meg a rajongók, mikor a  párizsi haute couture divathét egyik bemutatóján felpuffadt arccal jelent meg, amin hiába tagadja — nyilvánvalóan rengeteg szépészeti beavatkozást és plasztikai műtétet végeztek rajta el.

Getty Images/Marc Piasecki
Getty Images/Marc Piasecki 

Az eseményről készült fotók futótűzként járták be az internetet, a rajongók pedig nem akarják elhinni, hogy a szépségmániás Kylie Jenner arca ennyire megöregedett és felpuffadt a töltések, a botox kezelések és a plasztikai műtétek miatt! 

A rajongók kiakadtak azon, hogy fest élőben

Persze, szó sincs arról, hogy Kylie Jenner megjelenése csúnya lenne, sőt! Az azonban egészen elképesztő, hogy mennyire máshogy néz ki az instagramos képein, mint élőben. A hasonlóságok hiányán a rajongók is rendesen kiakadtak: sokan például el sem hiszik, hogy Kylie csak 25 éves; inkább 40 körülinek saccolták. 

Azt emberek azt mondják, azért csináltatja meg az arcát, hogy jól nézzen ki a fotókon. Ez ok. De élőben, filterek hogy tud ilyen borzalmasan kinézni? Még csak 25 éves, ez szégyen! 
Nem hiszem el, hogy Kylie ennyire elcs.szte az arcát, annyira gyönyörű nő volt!
Ez egyébként nagyon szomorú. Így teszi tönkre a közösségi média a nőket.

A divatbemutatóról azonban Kylie is posztolt néhány fotót az Instagram oldalára, amiken a már jól megszokott arcával láthatjuk. Felvetődik a kérdés, hogy vajon miért néz ki ennyire máshogy a saját felületeire posztolt fotókon a paparazzi felvételekhez képest? A rajongók szerint azért, mert Kylie rendszeresen photoshoppolja magát, arról nem is beszélve, hogy a FaceApp-ot is előszeretettel használja — a fenti képekre nézve ez már-már tény, pedig Kylie-nak semmi szüksége nem lenne a retusálásra!

Via