A celeb ismét bikinis fotókat posztolt, a felvételekkel pedig alaposan meglepte a rajongóit. Kylie Jenner most semmi extrát nem csinál a képeken, de a lapos hasa ennek ellenére mindenkit lenyűgözött. 

Kylie Jenner elképesztő formában van

A Kardashian-családban nem újdonság, ha valaki bikinis fotót tölt fel, hiszen Kim és a többiek rendszeresen megmutatják, hogy mennyire bomba formában vannak. Most Kylie villantotta meg az izmos testét, a lapos hasa láttán pedig sokan csodálkoztak

kylie-jenner-2023
Instagram/@kyliejenner

A képek otthon készültek a celebről, aki piros bikiniben ül a kertben, miközben egy pohár bor van a kezében. Az apró fürdőruhában pedig jól látszik az izmos teste. 

Nyári hangulat

– Kylie mindössze ennyit írta a fotóhoz, amit már több, mint 3 millió ember lájkolt. Ami persze nem csoda, hiszen valóban elképesztően néz ki

Kylie sokat edz 

A Kardashian-lányok nemcsak pózolni szoktak, hanem mindent meg is tesznek a tökéletes alakért. Erről pedig gyakran töltenek fel fotókat, videókat. Legutóbb még Kim Kardashian edzője is megszólalt, aki elárulta, hogy a celeb nem ismer akadályokat, és szó szerint képes mindent megmozgatni azért, hogy elérje az álomformát. 

kylie-jenner-2023
Instagram/@kyliejenner

Kylie szintén szokott posztolni az edzőteremből, nem is olyan régen az izmos hasát mutatta meg. A celeb egyébként imádja a piláteszt, többször töltött már fel fotót a teremből, nagy valószínűséggel ennek köszönheti a tónusos alakját. 


Via