Te is gyakran álmodozol arról, hogy valamelyik hírességgel barátkozol? Akkor most csekkold, kivel lennél tényleg közös nevezőn a csilljagjegyed szerint. 

Vízöntő 

Ha Vízöntő vagy, akkor a Nyilas jegyűekkel nagyon hamar megtalálod a hangot, ugyanis imádod a szabad lelküket, a nyitott elméjüket és a kalandos szívüket. Az A-listás celebek közül te tutira jól kijönnél Scarlet Johanssonnal, Mark Ruffaloval, Miley Cyrus és Taylor Swift pedig fixen a BFF-ed lenne. 

Halak 

A Halak számára a Skorpió jegy szülöttei lehetnek a legjobb barátok, víz jegy lévén ugyanis nagyon jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkeztek. Mindketten nagyon kreatív lelkek vagytok, szóval akár valami közös bizniszben is gondolkodhattok. A celebek közül neked jó barátod lehetne Ryan Reynolds, Penn Badgley vagy éppen Rachel McAdams.

Kos 

A dinamikus, kissé impulzív Kos nagyon jó kapcsolat ápol az Ikrek jegy szülötteivel, ugyanis mindkét jegyre jellemző lehet a YOLO ( "csak egyszer élsz") életérzés. Angelina Jolie, Johnny Depp, de az Olsen-ikrek is jó barátaid lennének. 

Bika 

A Bika legjobb barátja a Bak. Mindketten föld jelek vagytok, így sok a közös álmotok és célotok. Neked nagyon jó barátod lehetne Timothée Chalamet, de a walesi hercegnével, Katalinnal is elég hamar egy húron pendülnétek. 

Ikrek 

Az Ikrek hamar közös nevezőre kerül a Mérleg jegy szülötteivel. Ti vagytok azok, akik élvezik a csevegést, imádtok beszélgetni gyakorlatilag bármiről. Egy kicsit határozatlanok is vagytok, de azért azt általában tudjátok, hogy mit is akartok. Neked nagyon jó barátod lehetne Bella Hadid, de Zac Efron sem utasítana vissza veled egy baráti beszélgetést. 

Rák 

Szuper barát lehet számodra a Halak, hiszen mindketten nagyon empatikusak vagytok, ráadásul szívesen hallgatjátok meg a másikat, pláne, ha érzelmekről van szó. A legjobb barátnőd lehetne a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown, de Camilla Cabellóval is hamar egymásra találnátok. 

Oroszlán 

Te és a Kos tökéletes páros vagytok. Mindketten nagyon aktív személyiségek vagytok, ami egy egészséges, versengő kapcsolatot teremt köztetek. Szeretitek együtt tölteni az időt, élvezitek egymás társaságát. Imádnád együtt tölteni a napot Reese Witherspoonnal, de Iron Man, vagyis Robert Downey Jr. is nagyon jó haverod lehetne. Sőt, Kourtney Kardashiannal is lenne miről dumálnotok. 

Szűz 

Neked a legjobb barátod egy másik Szűz. Mindketten rendkívül tehetségesek vagytok, szeretitek a természetben tölteni az időt, ráadásul minden fronton megértitek egymást. Neked Zendaya lehetne a legjobb barátnőd, de Blake Livelyvel is nagyon jól kijönnél. 

Mérleg 

Te egy Oroszlán társaságában nagyon jól érzed magad, ugyanis együtt hihetetlenül jókat tudtok szórakozni. Legyen szó buliról, kultúráról vagy akár jó kis kirándulásról, ti mindig valami tartalmasat csináltok együtt. Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Ben Affleck és Chris Hemsworth is hatalmas spanod lehetne. 

Skorpió 

Skorpióként te a Rákokkal nagyszerű barátságokat tudsz kötni. Kedveled a Rák gyengédségét, hogy mindig odafigyel az érzéseidre. Chris Pratt, Selena Gomez és Margot Robbie a legjobb barátaid lehetnének, de Kristen Bell is hamar belopná magát a szívedbe. 

 Nyilas

A te legjobb barátod bizony a Vízöntő. Mindketten szerettek új embereket megismerni, néha filozofálni az élet nagy dolgairól. Neked Harry Styles lehetne a legjobb barátod, de Elisabeth Olsen is tutira hamar egy húron pendülne veled. 

Bak 

A te BFF-ed a Bika, aki hűséges, szerethető és nagyon humoros. Mellette mindig motiválnak érzed magad, sőt gyakran beszélgettek arról, milyen megvalósítanidó célok vannak még előttetek. Neked Gigi Hadid lenne a legjobb barátnőd, de Adele-lal is lenne miről beszélgetnetek. 

(via)