Ugye neked is az egyik kedvenc sorozatod volt annak idején a Szívek szállodája? Igen, gondoltuk, mert nekünk is, sőt titokban mindig szerettünk volna olyan szorgalmasak lenni, mint Rory, olyan céltudatosak, mint Paris és persze olyan cserfesek és magabiztosak, mint Lorelai. Most eláruljuk, hogy te melyik karakter lennél a csillagjegyed alapján. Felkészültél? Máris mutatjuk! 

Kos: Richard Gilmore 

Kevés karakter olyan ambíciózus és közvetlen, mint amilyen Richard Gilmore, Lorelai gazdag és persze sikeres apja. Richardhoz hasonlóan a Kosok mindig kimondják, amit gondolnak, viszont a vitának, kiabálásnak nem látják értelmét. A Kosok sosem tudnak nyugton maradni, még betegen is dolgozni akarnak, csak úgy, mint Richard, aki miután a stressz miatt kórházba kerül, képtelen a pihenésre. 

Bika: Luke Danes

Luke vérbeli Bika, akinek a kényelem és a stabilitás az egyik legfontosabb az életben. Emiatt néha hajlamos kihagyni nagy lehetőségeket, amik változásokat hozhatnának az életébe. Luke néha nagyon pesszimista, de közben ő az, aki az egyszerű élet méltóságára törekszik és, aki a legkisebb dolgokat is nagyon tudja értékelni. 

Ikrek: Christopher Hayden

Christopher valódi félreértett Ikrek. Az Ikrek számára az egész élet nem más, mint tanulás, ők azok, akik megállás nélkül új élmények, tapasztalatok után kutatnak. Az Ikrek, csakúgy mint Chris képtelen mozdulatlan maradni, nekik mindig szükségük van a jövés-menésre, hiszen annyi látnivaló van a világban.

Rák: Sookie St. James

Sookie tipikus Rák, aki képes mindent is feláldozni azokért, akiket igazán szeret. Sőt, sokszor a mások igényeit helyezi a saját szükségletei elé. A Rákok mindig megpróbálnak segíteni, támaszt nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá, védelmező mechanizmusok már-már legendás. Nem csoda, hogy Lorelai számára Sookie a nagybetűs barát. 

Oroszlán: Miss Patty

Miss Patty karaktere tökéletesen megmutatja, milyen is az Oroszlán. Kreatív, magabiztos, aki mindig megy előre. Miss Patty valódi csillag Stars Hollowban, igazi Oroszlánként pedig lételeme is a ragyogás. A jegyre jellemzően Miss Patty is szókimondó, néha csipkelődő, de közben kedves és persze nagyon érzelmes. 

Szűz: Rory Gilmore

A Szűzekhez hasonlóan Rory is kezdetben nagyon ártatlan, akinek a gyakorlatiasság a mozgatórugója. A döntéseit mindig alaposan átgondolja, legyen szó akár az egyetemről, akár a pasikról, s bár fontosak számára az érzelmek, általában logikusan cselekszik. 

Mérleg: Lorelai Gilmore

Lorelai igazi Mérleg, akinek rendkívül erős a véleménye. A jegy szülöttei imádják a társaságot, mindig csevegnek és csacsognak, de közben folyamtosan arra törekszenek, hogy helyesen cselekedjenek. Loreali hajlamos haragot is tartani, ami szintén tipikus Mérleg tulajdonság. 

Skorpió: Jess Mariano

Jess igazi rosszfiú, legalábbis annak tűnik. Valójában, a felszín alatt elképesztően érzelmes, s bár gyakran nem úgy tűnik, de a Skorpió nagyon is céltudatos, akinek rengeteg álma és vágya van, amiért nem rest tenni is. A Skorpióhoz hasonlóan Jessnek is van egy másik, érzelmesebb, érzékenyebb oldala, ezt viszont csak az igazán kiváltságosok előtt fedi fel.

Nyilas: April Nardini

April igazi felfedező, a tudomány szerelmese. A Nyilasok általában nagyon közvetlen természetűek, általában mindenki irányába nagyon pozitívan nyitnak. A Nyilasok számára, így Aprilnek is nagyon fontos a fejlődés, de a humor sem áll messze tőlük. 

Bak: Paris Geller

Paris mindig a céljaira összpontosít, csakúgy, mint a Bakok általában. Tele van energiával, s nagyon tud ragaszkodni az elképzeléseihez. Paris nem fél áldozatokat hozni, még a pasijával is szakít, csakhogy, hogy semmi ne álljon az útjába, amikor megszerzi a diplomát.  

Vízöntő: Lane Kim

Lane a kezdetektől fogva a saját útját próbálja járni. Hiába akarja ebben akadályozni az édesanyja, kreatív szellemként képtelenség őt kalitkába zárni. A Vízöntők egyébként is arról híresek, hogy szembeszállnak azokkal, akik ellenük szegülnek. A Vízöntők általában a saját szabályaik szerint élnek, nem rikta, hogy szokatlan életmódot folytatnak, mindeközben vágyják a tudást, a tudományok és a történelem is gyakran érdekli őket.

Halak: Dean Forester

A Halak, csakúgy mint Dean egy kicsit titokzatos, de közben nagyon érzékeny és kedves. A Halaknak nagyon fontos a karrier, mélyen érzelmesek, sokat törődnek másokkal, ráadásul általában őszinteség jellemzi őket. 

(via)