Lehet, hogy azt gondolod nem így van, de mindannyian hajlamosak vagyunk újra és újra ugyanolyan típusú pasik felé vonzódni. A csillagjegyed alapján tudhatod, melyik srácba szeretsz bele, sőt most elmondjuk, melyik netflixes pasi illik hozzád a legjobban a horoszkópod alapján. 

Oroszlán 

Reménytelenül romantikus típus vagy, szóval olyan pasikba szeretsz bele, akik mindig csodálnak téged. Állandóan a figyelem középpontjában szeretsz lenni, szóval fontos számodra, hogy a megfelelő figyelmet a párodtól is megkapd. Szeretetre vágysz és szeretnéd, ha a szíved válaszottja a nap 24 órájában bókokkal árasszon el. Neked olyan pasi kell, mint amilyen Reggie volt a Riverdaleben. Emlékezz csak vissza, Reggie odáig volt Veronicáért és mindig kitüntetett figyelembe részesítette. 

Szűz 

Te mindig nagyon szorgalmas és praktikus vagy, soha semmit nem bízol a véletlenr.e. Hihetetlenül intelligensen kezeled a dolgaid, ha pedig valamit csinálsz, abban száz százalékot nyújtasz, éppen ezért a kapcsolataidban is szereted, ha a másik tud osztozni a nézeteiden. Szükséged van valakire az életben, aki ugyanolyan okos mint te, aki segít az álmaid elérésben. Szóval neked olyan pasi jöhet szóba, mint Jughead a Riverdaleből, aki az első pár évadban Betty Cooper pasija volt. Ők mindketten extra okosak voltak, intellektuális szinten pedig minden bizonnyal tökéletes volt a románcuk.

Mérleg 

Te egy igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy, utálod a konfliktusokat, ezért általában pont te vagy, aki a békéltető szerepében tűnik fel. Utálsz egyedül lenni, ezért általában emberek vesznek körül. Pasik terén határozottan válogatós típus vagy,  éppen ezért olyasvalakit keresel, akivel tudsz beszélgetni, de aki jó hallgatóság is. Éppen ezért neked az olyan pasik, mint az Emily Párizsban Gabrielje nagyon bejönnek. Ő az a típus, akivel akár magasröptű beszélgetéseket is folytathatsz, de abban is nagyon jók, hogy csak üljenek és hallgassák a történeteidet. 

Skorpió

Te aztán tele vagy szenvedéllyel. Skorpióként kiváló vezetői képeségekkel rendelkezel, a munkában a precizitás jellemez, de ha a srácokról van szó, akkor inkább a lazaságot választod. Szóval nem kizárt, hogy neked az olyan típusú pasik jönnek be, mint a Szívek Szállodája Loganje, aki tényleg minden huncutságban benne van. Bár az ilyen pasik nem mindig őszinték veled, de a rosszfiús báj mágnesként vonzz téged.  

Nyilas 

Nyilasként te egy igazi kalandor vagy. Utálsz unatkozni, éppen ezért mindig a következő izgalmat keresed, számodra a világ feldezése az elsődleges cél és feladat. Szóval olyan srácot keresel, aki ebben partner tud lenni. Éppen ezért neked az FP Jones (Riverdale) típúsú pasik jönnek be a legjobban. Hiszen gondolj csak bele, FP állandóan vágyott az újdonságokra, a kalandra, ő az, aki mellett tényleg sosem lenne időd az unalomra. 

Bak 

Számodra a család az egyik legfontosabb dolog, felelősnek érzed magad azért, hogy gondoskodj a szüleidről, testvéreidről, mindenkiről, aki neked számít. Így nem teljesen meglepő, ha olyan srácot választasz, aki oszozik ezeken az értékeken. A Riverdale Archie-ja pont ezért lehetne neked tökéletes választás. A hozzá hasonló pasik ugyanis mindig, minden körülmények között gondoskodni fognak rólad. 

 Vízöntő 

Valódi szabad gondolkodó vagy, a kreatívitás a lételemed és utálsz másik szabályai szerint játszani. Egyedülálló gondolkodásmóddal bírsz, így hajlamos lehetsz belezúgni egy olyan srácba, aki épp annyira fura mint te. Neked bejönnek az olyan típúsú pasik mint a Szívek szállodájából Jess, akinek a rossz fiús külseje mögött érző és kreatív lélek lapul. 

Halak 

Számodra prioritást élveznek az érzelmek, semmit nem szeretsz a szőnyeg alá söpörni, ha valami gondod, bajod van, azt megosztod az érintettel. Simán beleszeretsz olyanba, aki nem fél felfededni már nagyon hamar az érzékeny oldalát, így te simán beleszeretsz olyan pasikba, mint amilyen a Gossip Girlben Rufus Humphrey. Igen, ő az a pasi, aki még arra is képes, hogy dalt ír rólad. 

Kos 

Te vagy az, aki általában nem fél semmitől, ha pedig valami kihívással szembesülsz, hát ne parázol szembenézni vele. Nincs olyan akadály, amit ne győznél le, ha pedig a pasikról van szó, akkor a sármőrökre buksz. Szereted azokat a srácokat, akik nem restek levenni a lábadról, így neked egyértelműen az olyan típus jön be, mint a Gossip Girl-ből Chuck Bass. Emlékezz csak vissza, Chuck mi mindenre nem volt hajlandó Blair szerelméért. Bár akadtak hullámvölgyek, mindig visszatáltak egymáshoz. 

Bika 

Te határozottan rajongsz az életért, ráadásul nem félsz keményen megdolgozni a sikerért, mert pontosan tudod, hogy csak rengeteg melóval tudsz egyről a kettőre jutni.  A legjobban a stabilitásra vágysz, akár csak Nate Archibald (Gossip Girl). Nate tipikusan kedves srác, aki lovagias és mindig úgy bánik veled, mint egy királynővel. Most őszintén, ki ne akarna egy ilyen pasit? 

Ikrek 

A te személyiségednek alapvetően két oldala van. Szeretsz titokzatos lenni, de közben, ha megszeretsz valakit, akkor nálad az őszinteség a kulcs. Éppen ezért olyan srácot keresel, aki képes ezzel a kettőséggel megbírkózni. Neked az olyan típus lehet a nyerő, mint Dan Humphrey. Gondol csak bele, Dan a végsőkig kitartott Serena mellett (kisebb kitérőkkel) annak ellenére is, hogy a lánynak bőven voltak titkai.

Rák 

Te vagy az, aki kifelé nagyon keménynek próbálja mutatni magát, de közben elképsztően érzelmes típus vagy. Az ún. maszkod csakis azért veszed fel, hogy megóvd az érzékeny éned a világ gonoszságától. Akik ismernek tudják, mennyire gondoskodó vagy, emiatt pedig gondoskodó pasira is vágysz. A srác, akibe beleszeretsz nem kizárt, hogy a legjobb barátod. Szóval neked az olyan pasik jönnek be, mint Chandler a Jóbarátokból.