Bár a Jóbarátok című sorozat már közel 20 évvel ezelőtt véget ért, a rajongók máig odáig vannak a hatos fogatért, az epizódokat millióan streamelik, sőt a televíziós csatornákon is rendre fel-felbukkannak az epizódok. 

Rachel és Ross a valóságban

A sorozat lelkes fanjait pedig idestova 30 éve (hiszen 1994-ben startolt el a széria) foglalkoztatja valami, mégpedig az, hogy Rachel és Ross szerelme vajon a való életben is létezett-e. Egyes feltételezések szerint ugyanis Jennifer Aniston és David Schwimmer a kamerákon túl is egymásba habarodtak. Nos, úgy tűnik, hogy a rajongói elméletek nem álltak messze az igazságtól, ugyanis a Jóbarátok Reunion-on – amit 2021-ben mutattak be –, Jennifer és David elárulták, bizony éreztek valamit egymás iránt a valóságban is. 

Egymásba zúgtak

A vonzalmukat azonban kizárólag a karaktereiken keresztül élték meg, ugyanis mindkettőjüknek volt párja a képernyőn kívül. David Schwimmer ennek ellenére elárulta, fülig szerelmes volt Jenbe, sőt azt is felfedte, megesett, hogy összebújtak forgatás közben a kanapén. Aniston pedig bevallotta, ez kölcsönös volt. Jennifer ezen túlmenően hozzátette: 

Mindketten őrlődtünk. Viszont olyan volt ez, mint két hajó, amik más irányba tartanak. Egyikünk mindig kapcsolatban volt, és azt a határt sosem léptük át

– magyarázta Jen, majd hozzátette: 

Emlékszem egyszer azt mondtam Davidnak: „Nagyon nagy baj lesz az első alkalom, amikor te és én csókolózunk majd a nemzeti tévében” És tényleg az volt (...) Így minden egymás iránti imádatunkat és szeretetünkte Ross és Rachel felé irányítottuk. 

Vajon összejönnek? 

A páros tehát sosem jött össze, a rajongók azonban máig úgy hiszik, még lehet köztük valami. A reunion David és Jennifer többször is ugratták egymást a közösségi oldalakon keresztül, ami miatt azt fel is röppentek a pletykák, hogy randiznak. Ezt azonban mindketten tagadták, jelenleg azonban mindketten szinglik, így egyáltalán nem kizárt, hogy végül végre egymásra találnak majd. 

(via)