A csillagjegyed elárulja, hogy pontosan melyik kávé illik hozzád a legjobban. Nézd meg, nálad melyik a befutó!

Bika: csokoládés kávé

Te aztán imádod az élvezeteket, éppen ezért a kávé sem elég számodra csak úgy simán, egyszerűen. Bolondítsd meg egy kis csokival!

Ikrek: cortado

Az ikrek hihetetlenül gyorsak. Villám sebességgel beszélnek, mozognak, csak úgy vág az eszük. Éppen ezért, a kávézással sem akarnak sok időt tölteni, az ő kedvencük a cortado.

Rák: americano

Nem bírod a kereteket. Szeretsz szabadon mozogni, éppen ezért számodra az americano a befutó. Nem bírnád elviselni az eszpresszó dominanciáját, éppen ezért hígítod azt, finomítod kicsit.

Oroszlán: Jeges kávé

Számodra a kávézásnak egy rituálénak kell lennie. A napod egyik fénypontja. Éppen ezért, nem hagyod ki az alkalmat, hogy minél extrábat készíts, szívesen nyúlsz ilyenkor a jéghez.

Szűz: cappuccino

Nagyon kiegyensúlyozott és segítőkész vagy, éppen ezért a kávéból is az elegáns, egyébként extrább, mégsem túl bonyolult típus kedveled.

Mérleg: cold brew

Az egyensúlyra törekedsz, éppen ezért nem szeretnéd, ha a kávéd túl csili-vili lenne, de azt sem, hogy annyira egyszerű, mint egy eszpresszó. A cold brew az egyik kedvenced, ami úgy érzed, hogy státuszszimbólum is.

Skorpió: Luwak

A luwak kávé a macskák székletéből készül, ami a világ egyik legritkább és legdrágább típusa. Ez is mutatja, hogy te igazi vezető egyéniség vagy, mindig a különleges dolgokat keresed.

Nyilas: Latte

Számodra a kávézás egy külön program, sőt, egy élmény. Éppen ezért  azt gondolod, hogy tartson minél tovább, és legyen minél különlegesebb az íze. A szirupokat sem veted meg!

Bak: Dupla eszpresszó

Nincs más jegy, akinek ennyire nagy szüksége lenne a dupla eszpresszóra. Nem szereted sem a hígított italokat, sem a cukrot, számodat csak az a fontos hogy egy energiabomba legyen amit elfogyasztasz.

VÍZÖNTŐ: Tea

A Vízöntők nem szeretnek kávézni, nekik inkább a tea való. Úgy érzik, a kávé egyáltalán nem elég kifinomult, és nem is ad számukra annyit az élmény, hogy időt vesztegessenek az elkészítésével.

Halak: Ír kávé

Számodra a kávéfogyasztás a nap egyik fénypontja, ha van rá lehetőséged, akár a délelőtti órákban is bevállalsz egy kicsit megbolondított változatot. Nagyon közvetlen vagy, imádsz társaságban lenni, éppen ezért a kávézásban sem fogod vissza magadat.

via