Elkezdődött az október, ami mindig kicsit a szürkébb, borongósabb idő kezdete. De nem érint ez mindenkit, mivel lesz 3 csillagjegy, aki ebben a hónapban hatalmas boldogságot élhet át. A csillagok állásának köszönhetően hatalmasat változik a szerelmi életük

Bika

Szingliként a nyáron sok kalandban volt részed, de szinte minden randi után azt érezted, hogy ez nem az igazi. Érthető, ha szeptemberre teljesen eleged lett a párkeresésből, de semmi okod az aggodalomra, mivel október tényleg a te hónapod lesz. Egy véletlennek köszönhetően találkozol egy izgalmas pasival, aki szinte azonnal felkelti az érdeklődésed, szinte magától alakulnak ki a dolgok, és hirtelen azt veszed észre, hogy egymásba is szerettetek.

Mérleg 

Az utóbbi időben azt érezhetted, hogy semmi sem stimmel a kapcsolatodban. Sokat vitáztatok, és olyan volt, mintha egyre távolabb kerülnétek egymástól. Ez a hónap nagyszerű lehőséget biztosít arra, hogy ismét megismerjétek egymást, és elmélyítsétek a köztetek lévő köteléket. A lényeg, legyetek nagyon nyitottak, és ne maradjanak titkaitok egymás előtt. 

Vízöntő

Egy ideje már ismered azt a pasit, akivel hamarosan komolyabbra fordulhatnak a dolgok, sőt, az is lehet, hogy pár randi már volt. Ebben a hónapban sokkal többet fogtok találkozni, rengeteget beszélgettek, így hamar kiderül, hogy ugyanazt szeretnétek az életben. Könnyedén kialakul az összhang, lehet, hogy ő lesz az igazi?