Vedd meg előre, és hűtsd be a pezsgőt, hogy legyen mivel koccintani, ugyanis ha a 3 csillagjegy egyike vagy, akkor a horoszkóp szerint nagy eséllyel valóra váltja az álmodat a Kos telihold. 

Kos

Készülj Kos, mert ezt a teliholdat valószínűleg sosem felejted el! A legnagyobb reményeid valósulhatnak most meg, de igaz: valaminek az árán. Előbb történhet valamilyen kellemetlenség, szomorú esemény, de szükség van rá ahhoz, hogy a vágyad megvalósulhasson. A csillagok készen állnak megtámogatni a céljaidat, szóval légy erős, és próbálj meg nem a veszteségre, hanem a győzelemre fókuszálni.

Rák

Készen állsz a hírnévre és a reflektorfényre, Rák? A munkahelyeden végre elismerhetnek, megkaphatod a vágyott előléptetést vagy pozíciót, amiről mindig is álmodtál. Vagy ha szeretnél híres, de legalábbis elismert személy lenni egy bizonyos területen, akkor jó úton haladsz afelé, hogy ez ne csak puszta álom legyen. Hamarosan megnyílik előtted annak az életnek az ajtaja, amire mindig is vágytál.

Nyilas

A leghőbb vágyad egy tengerentúli utazás vagy hogy világhíres művész legyél? Csak oszd meg a céljaidat másokkal, mert most olyan emberek vehetnek körbe, olyanokkal találkozhatsz, akik valamilyen módon teljesíthetik az álmodat. A napokban a csillagok megdobnak téged egy lehetőséggel, és neked csak annyi a dolgod, hogy élsz vele!