A hétvégi horoszkóp szerint néhány kivételtől eltekintve jó néhány kapcsolat véget érhet, és most az ismerkedésnek sem kedvez a hétvége. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ne hagyd, hogy a szerelmed elvárásai alakítsák az ízlésedet, a tetteidet, a személyiségedet. Akármennyire is szereted, szembe kell nézned azzal, ha rossz hatással van rád. Ha úgy érzed, erőteljesen manipulál, vedd fontolóra: talán jobb lenne nélküle, semmint mellette.

Bika

Úgy érzed, a te feladatod megmenteni a pasidat, de legalábbis megoldani a problémáit. Miközben folyton ezt teszed, elhanyagolod önmagadat. Téged ki fog kisegíteni? Ideje lenne átgondolnod a prioritásokat az életedben. Ha az embered nem tiszteli a vágyaidat, a határaidat, talán nem is ő az igazi.

Ikrek

Ikrek, tudod, ki és mi a legjobb neked, és ez arra késztet, hogy döntést hozz a kapcsolatod sorsáról. Ha úgy érzed, megkapod a tiszteletet, megbecsülést, most szorosabbra fűzöd a köteléket köztetek. De ha nem, akkor kész vagy a szakítást választani. A szinglik is nagy határozott döntéseket hoznak a napokban.

Rák

Meglepetésként érhet a szerelmed vágya, aki olyan dolgot kérhet az ágyban - vagy azon kívül -, ami eléggé kívül esik a komfortzónádon. Ne erőltess semmit magadra csak azért, hogy a kedvében járj, főleg, ha azt érzed: így is túl sokat adtál, és alig kaptál cserébe valamit. Szingliként, is bármennyire is akarj egy pasit, ne tégy olyat, amit később megbánhatsz!

Oroszlán

Te vagy az egyik kivétel Oroszlán, akinek a csillagok azt mondják: ne hagyd el a süllyedő hajót. Most megéri szembenézni az igazsággal, és keményen dolgozni a szerelmeddel együtt a kapcsolaton. Később sokszorosan meghálálja magát minden erőfeszítés. Az egyedülállók se adják fel az ismerkedést, ha elsőre úgy tűnik, hogy nem az igazival van dolguk.

Szűz

Vigyázz Szűz, mert meggondolatlanul ágyba bújhatsz valaki mással, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a  pasid lép félre. A szinglik is rossz embernek szavazhatnak bizalmat. Nagy az esélye annak, hogy az átgondolatlan tettek, vagy pedig bizonyos események hatására úgy érezheted: befuccsolt a szerelmi életed. Ne aggódj, talpra fogsz állni!

Mérleg

Érdemes elgondolkodnod azon, hogy szerelmi életed milyen szempontból kiegyensúlyozatlan. Túl sokat foglalkoztál Mr. Biggel és túl keveset magaddal? Vagy épp ellenkezőleg, és elhanyagoltad a pasidat? Fontos lenne visszaállítani az egyensúlyt, és gondoskodni arról, hogy egyenesbe jöjjetek, mert van jövőtök.

Skorpió

Nagyon szerencsés vagy, mert számodra ez a hétvége lehetőséget ad az újrakezdésre. Egészen megújíthatod a kapcsolatodat, és alapokra helyezheted. Ismét felcsap bennetek a régi tűz, ami romantikussá és forróvá varázsolja a napjaitokat. A szinglik számára is tökéletes ez az időszak a randihoz!

Nyilas

Csodálatra méltó, mennyire törődsz másokkal, de most hirtelen rájössz: kiégtél. Túl sokat adtál magadból, főleg a pasidnak, és talán még csak töredékét sem kaptad vissza annak, amit nyújtottál, ennek felismerése pedig komoly láncreakciót indít el benned. A szingliknek is szembesülnie kell azzal, hogy olyan szekér után futnak, ami nem veszi fel őket.

Bak

A csillagok arra biztatnak Bak: vedd észre, ha túlidealizáltad a kapcsolatodat. Néha reménytelenül romantikus vagy, és hajlamos lehetsz saját magadat is becsapni. Ez akkor is igaz, ha épp most ismerkedsz valakivel. Akár szingli, akár párban élő vagy: még megelőzheted a csalódást.

Vízöntő

Azon agyalsz, hogy vajon, aki mellett vagy, az Mr. Big, vagy csak egy újabb átmeneti pasi, aki mellett egyelőre kényelmesen elvagy. A gondolat mentén haladva fontos felfedezéseket tehetsz, amik döntésekre sarkallhatnak. Vagy még erősebb lesz a kapcsolatod vagy egyáltalán nem is lesz.

Halak

Könnyű ellustulni a párkapcsolatban, ugye Halak? A kérdés az, hogy azért, mert nincs energiád ápolni, vagy mert esetleg már nem is akarod? A hétvégén nem ártana ezt átgondolnod, és ha azt érzed, a pasid úgysem viszonozza az erőfeszítéseidet, akkor fontolóra veszed a szakítást.