A csillagjegyed nemcsak a személyiségedről árul el sok mindent, hanem azt is megmutatja, milyen lesz a következő pár heted, hónapod. Mindezek mellett a horoszkópod pontos ismeretével arra is rájöhetsz, hogy milyen párkapcsolat illik hozzád igazából, vagy, hogy milyen cikis és kellemetlen hibákat szoktál elkövetni egy új pasi megismerénél, az első néhány randi alatt! Hidd el, tutira magadra fogsz ismerni! 

Kos

A legnagyobb randizási hibád: elnyomod a másikat

A horoszkóp első és egyben legdinamikusabb csillagjegye vagy, aki mindig a saját feje után megy: nehezen mész bele olyan randiba, amihez nincs kedved, még akkor is, ha a másik örülne neki. Sajnos a randikon sem vagy túl engedékeny: mindennek úgy kell zajlania, ahogyan te szeretnéd, különben elveszíted a türelmedet!

Bika

A legnagyobb randizási hibád: túl kritikus vagy

Szereted a szép dolgokat, a kényelmes életvitelt és azt, ha minden klappol. Ha azonban az első randin elkezded kritizálni az étterem dekorját, a pincérek modorosságát és a kiszolgálás lassúságát, nem saját magadat fényezed, sőt, inkább elijeszted a pasikat saját magadtól! Legyél egy kicsit lazább, a kritikákat tartogasd a későbbiekre.

Ikrek

A legnagyobb randizási hibád: túl harsány vagy

Lelkesedésed és optimizmusod magával ragadó, a harsányságod azonban néha átesik a ló túloldalára – főleg, ha az első randiról van szó. Érdemes ilyenkor kicsit visszafognod magadat, hiszen nem muszáj témáról témára ugornotok, élvezd kicsit magát a randit is anélkül, hogy szószátyár módjára mindent kommentálnál. 

Rák

A legnagyobb randizási hibád: túlságosan érzékeny vagy

Legynagyobb erényed egyben a legnagyobb gyengeséged is. Túlságosan korán mutatod ki az érzékenységedet és azt, hogy mekkora szíved van. Akármilyen furcsa is, ez a legtöbb pasit elriasztja, mert sokan nem szeretnének egy törékeny virágszállal járni. Ha veled is ez a helyzet, érdemes pár randit várni a lelki kitárulkozással!

Oroszlán

A legnagyobb randizási hibád: csak önmagadról beszélsz

Az első randi nagyjából arról szól, hogy egymás teljesítményeit vitatjátok meg a pasival? Lehet, hogy ez neked bejön; de a legtöbb pasi nem bírja elviselni, ha a csajok csak saját magukat fényezik és, ha csak saját magukról tudnak beszélni. Érdemes a randid életéről is érdeklődni, különben túlságosan egomániásnak fogsz tűnni a szemében!

Szűz

A legnagyobb randizási hibád: csak a tökéleteset keresed

Az online randiappon megismert srác mégsem néz ki olyan tökéletesen, mint a képeken? Esetleg élőben már nem olyan jó a kémia, mint amilyennek azt gondoltad? Ne írd le egyből, adj egy második esélyt a srácnak! A maximalizmusod és a tökéletességet állandóan kergető személyiséget miatt hajlamos vagy ideákat kergetni hús-vér pasik helyett! 

Mérleg

A legnagyobb randizási hibád: döntésképtelen vagy

A randid rádbízza a választást: azt akarja, hogy te döntsd el, hova menjetek, milyen étteremet válasszatok az első találka helyszínéül. Neked viszont fogalmad sincs a dolgot illetően, ezért bepánikolsz és össze-vissza beszélsz! Ez mindenkivel megesik, de vedd egy kicsit lazábbra a dolgokat és bízd magad a sorsra, ha már annyira döntésképtelen vagy! 

Skorpió

A legnagyobb randizási hibád: kész interjút csinálsz a pasival

Titokzatos vagy, elsőre nem szívesen árulsz el sokat magadról, ezért az első randis témák főleg a partnered köré irányulnak. Ez azt eredményezheti, hogy az egész randi olyan lesz, mint egy interjú és nem egy kellemes, fesztelen beszélgetés. Te is árulj el magadról néhány alapvető, fontos dolgot, mert csak így eshet beléd a szerencsés pasi!

Nyilas

A legnagyobb randizási hibád: sokszor tűnsz komolytalannak

Imádod a szabadságot, a kalandokat és az utazásokat – sokszor annyira belelkesülsz tőlük, hogy a randid úgy érezheti, hogy te tulajdonképpen nem is vágysz komoly kapcsolatra, csak egy haverre, akivel élvezheted az élet nagy kalandjait. Ha az esetedben nem erről van szó, akkor tedd nyilvánvalóvá, kit keresel és milyen kapcsolatra is vágysz!

Bak

A legnagyobb randizási hibád: munkamániás vagy

Elkésel a randiról mert túlórázol? Simán felveszed a vacsi alatt a telefont a főnöködnek? Túlságosan sokat érdeklődsz a pasi munkája iránt? Ha ezek közül bármelyik is igaz rád, akkor érdemes elgondolkodnod azon, miért vagy még mindig szingli. Ha randizni akarsz, hátrébb kell sorolnod az életedben a munkádat, csak így megy!

Vízöntő

A legnagyobb randizási hibád: okosabbnak hiszed magad a partnerednél

Nagyon sok infót és érdekességet tudsz, ezért lehet, hogy még a randidnál is okosabb vagy, de ezzel nem illik felvágni – főleg nem az első néhány randin. Szokj le arról, hogy apró részleteket kijavítasz a randid mondandóján (mert ez egy idegesítő szokásod) és törekedj a kevésbé gyakorlatias, inkább érzéki, lelki beszélgetések kialakítására! 

Halak

A legnagyobb randizási hibád: nagyon romantikus vagy

A romantikus éned egyből előtör belőled, ha egy szuper pasival találkozol. Az első randin azonban nem kell közös képeket készítenetek, gyertyafényes, rózsavirágos randira mennetek vagy a naplementében csókolóznotok, mert ezek elég intim dolgok, amiket a legtöbben csak a szerelmükkel csinálnak. Várj velük addig, amíg járni nem kezdtek a pasival! 

Via