Hiába próbálod titkolni, milyen is vagy valójában, a csillagjegyed egy pillanat alatt lebuktat, mit rejtegetsz az emberek elől.

Vízöntő

A Vízöntőnek nagyon magas elvárásai vannak. Persze nem ezzel nyit, szépen lassan derül csak ki, milyen kemény követelményeket támaszt magával, és mindenki mással szembe is. 

Halak

Próbálod határozottnak mutatni magad, de nagyon romantikus, álmodozó és befolyásolható vagy. Hallgass a megérzéseidre!

Kos

Az energikus Kosnak van egy nagyon gyengéd és szeretetteljes oldala is, amit csak néhány kiválasztott embernek mutat meg. 

Bika

Gondoskodó és türelmes, ám amikor féltékeny lesz, akkor rá sem lehet ismerni, teljesen kivetkőzik magából.

Ikrek

Nem mutatod meg gyakran, de magadban mindig beismered, ha hibáztál. Tudod jól, hogy te rontottad el akkor is, ha nem ismered be. 

Rák

Szendének tűnsz, ám ha valamit szeretnél, azt megszerzed. Nem ismersz lehetetlent, bármire képes vagy érte!

Oroszlán

Egyáltalán nem uralod annyira a helyzeteket, mint amennyire ezt szeretnéd mutatni. Nem mindig tudod, hogy mi a megoldás, hiába próbálsz állandóan keménynek mutatkozni. 

Szűz

Mindent megoldasz, addig, ameddig nem jön egy váratlan helyzet. Amint olyan dolog történik, amire nem vagy felkészülve, belül összeomlasz. 

Mérleg

Egy kicsit többet gondolsz magadról, mint amennyire ezt mutatod. Azt érzed, feljebb vagy, mint mások, neked több jár. Persze társaságban szerény vagy. 

Skorpió

Néha engedsz, de belül akkor is tovább fortyogsz. Az emberek nem tudják, hogy amikor elméletileg lezártál egy vitát, még akkor is azon rugózol. 

Nyilas

Próbálod megtartani magadnak, hogy mennyire sebezhető vagy, ám ha csúnya szavakkal illetnek, belül összeomlasz kicsit. 

Bak

Sokszor félreismernek, mert nem mered megmutatni az igazi önmagad. Pedig nem kellene, hidd el, nem lesz abból baj, ha mások is megtudják, hogy szeretetteljes vagy. 

via