Ez a 3 csillagjegy arra született, hogy gazdag legyen. Jöhet bármi, nekik sosem kell attól félniük hogy kifogynak a pénzből.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülötteinek van a legjobb érzéke a pénzhez. Még ha nem is vagy vezető beosztásban, akkor is mindig tudod, hogy hogyan csinálj a kevés pénzből sokkal, de sokkal többet. Nézd csak meg a világ leggazdagabb embereinek a listáját, rengeteg Oroszlán jegyű személyt fogsz rajta találni. Hidd el, ez egyáltalán nem véletlen. 

Vízöntő

Hihetetlen, mennyire sikeres vagy a munkádban. Egyszerűen megállíthatatlan vagy, szinte nincs olyan év, amikor ne lépnél feljebb a ranglétrán. Mivel te vagy a legjobb munkaerő, ezért gyakran plusz feladatokat is kapsz, amelyek sokkal több pénzt hoznak a konyhára. Ne engedd, hogy a féltékeny emberek megállítsanak, mert ha így haladsz, akkor pár éven belül sokszorosát keresheted meg a mostani bérednek.

Kos

A Kos jegy szülötteinek általában nincsen pénze. Nincsenek eleresztve lehetőségekkel, nem egyértelmű sokszor, hogy miből, és hogyan csinálnak pénzt. Ellenben rendkívül kreatívak, ezért a legnehezebb helyzetből is mindig a legjobbat hozzák ki. Ennek köszönhetően, egy adott projektnél, ha valaki csak 100 Ft-ot keresne, akkor egy Kos tuti, hogy 1000-et csinál belőle.