A randiguruk már számos alkalommal osztották meg a tippjeiket, ám most felfedték azt a praktikát, amivel a legkönnyebben fel lehet építeni egy stabil párkapcsolatot. Szerintük ez egyértelműen a 80/20 szabály

A 80/20 szabály megkönnyíti a randizást 

Bár manapság a legtöbben a Tinderen és a különféle randiappokon ismerkednek, ez nem könnyítette meg a párkeresést, sőt! Sok esetben megnehezíti, mivel nem lehet felmérni, hogy a személy, akivel éppen ismerkedsz, mennyire gondolja komolyan a dolgokat.

Éppen ezért a szakértők a 80/20 szabályt ajánlják, ami sok területen bevett módszernek számít. A lényege, hogy az ismerkedési, randizási szakaszba a szabadidődnek csupán a 20%-át szenteld az új pasinak, a maradék időben pedig fókuszálj magadra. 

Fontos, hogy a 80% időt magadra fordítsd, szervezz programokat a barátaiddal, vagy egyszerűen csak csinálj olyan dolgokat, melyek feltöltenek. Így nem agyalsz állandóan a pasin, és jut megfelelő időd arra, hogy eldöntsd, milyen irányban szeretnéd folytatni a kapcsolatot. 

Kifejezetten rossz módszer, ha az ismerkedési szakaszban minden energiádat a másikra fordítod. De ezzel a technikával azt is kiderítheted, hogy a pasi mennyire gondolja komolyan. Ha gyakran keres, igényli, hogy többet találkozzatok, akkor készen áll arra, hogy mélyebb legyen kettőtök között a kapcsolat. 


Via