Annak eldöntése, hogy megcsókolj-e valakit az első randin nagyban függ attól is, milyen a pasi, akivel éppen az időt töltöd. Ha az első pillanattól kezdve érzed, hogy működik köztetek a kémia, ha semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy az ajkaitok összetalálkozzanak, akkor nem érdemes várni. Persze akkor sincs feltétlenül para, ha az első randi csók nélkül zárul, hiszen a lényeg alapvetően az, hogy jól érezzétek magatokat, vagy így vagy úgy. 

Íratlan szabályok

Viszont azt is tudnod kell, hogy a statisztikák szerint az első randik 53 százaléka végződik csókkal, szóval a találkozók több, mint fele. Ezzel most nem pusholni akarunk, hogy akkor feltétlenül mássz a srác szájába, mert a statok ezt mondják, csak akkor tedd meg, ha úgy érzed, tényleg ezt szeretnéd. Egyébként is az igazság az, a randizás íratlan szabályai között nagyon nehéz eligazodni. Van, aki azt mondja, semmiképpen se csókolózz az első randin, mert akkor azt hiszi a másik, nem keresel semmi komolyan. Míg mások szerint, ha nem csattan el csók, akkor nem vagy elég kíváncsi, egyéb vélekedések szerint pedig az első randin jöhet egy szájrapuszi, de annál több inkább ne, de akadnak olyanok is, akik állítják, a randi végén lehet csókolózni, de közben sosem. Szóval jogosan merülhet fel benned a kérdés: akkor most mi a fene van? Akkor most mi is történik, ha az első randin csókolózol? 

Van kémia?

Nos, röviden és tömören: SEMMI! Igen, tudjuk, nem erre válaszra vártál, de az igazság az, hogy kizárólag te és a randipartnered dönthettek arról, milyen lesz a találkozó menete. Ha már az elejétől fogva azt érzed tökéletesen egy húron pendültök, akkor tök mindegy, hogy a randi elején, közepén vagy végén csókolóztok, mert nagy valószínűsséggel a működő kémia hatására nem ez lesz az utolsó csókotok.

Az a szabály, hogy nincs szabály 

Szóval, ha azt szeretnéd tudni, mik a randizás szabályai, mit illik és mit nem, akkor tudatosíts magadban egy nagyon fontos dolgot: a randizással kapcsolatban egyetlen szabály van csak, mégpedig, hogy nincs szabály. Minden rajtad és a partnereden múlik, szóval, ha szeretnéd megcsókolni a srácot az első randin, akkor hajrá, ha pedig inkább várnál, akkor tedd azt. Egy a lényeg: érezd jól magad, a többi meg nem számít. 😉

(via)