Itt a Valentin-nap, jöhet egy pár méltán népszerű szerelmes idézet? Elkezdjük őket, de a folytatást neked kell megtippelned!

10 szerelmes idézet 1 kvízben

Összeszedtük a legszebb, legismertebb, legnépszerűbb, nehogy kifelejtsem: LEGIKONIKUSABB 😎 szerelmes idézeteket Valentin-napra. De nem lenne elég izgi, ha csak úgy felsorolánk és idetennénk őket, hiszen már úgyis csomószor hallottad a többségüket, ha nem az összest. Úgyhogy csináljunk belőlük egy kvízt, így legalább kiderül, hogy tényleg olyan sokszor hallottad-e már ezeket a gyakran idézett mondásokat.

Van, amelyik filmből van, van, amelyik regényből vagy versből, de ha máshonnan nem, üdvözlőlapokon, blogokban, mémekben vagy akár a suliban tuti szembejött már mindegyik. Mindegyik kérdésben az idézet első felét találod majd, aztán négy válaszlehetőséget... hogy is folytatódik ez a mondás?

Tippelj a folytatásra, aztán ha valamennyi kérdésre megadtad a válaszod, mutatjuk majd természetesen a helyes válaszokat. Ja, és természetesen az is benne lesz a kérdésekben, hogy melyik idézet kitől-honnan származik. Na induljon a játék!

Ha tetszett a teszt...

Maradj még velünk, ide kattintva egy képes tesztet találsz, ami megmutatja, mennyire követed a megérzéseidet. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!