Köztudott, hogy Valentin-napon, a szerelmesek ünnepén a pasik virágcsokrokkal szoktak kedveskedni a szívük választottjának. Vannak, akik a klasszikus vörös rózsacsokrokban hisznek, mások mindenféle extrával próbálják boldoggá tenni a szerelmüket, de olyanok is akadnak, akik a legfinomabb, legvisszafogottabb csokrot választják ilyenkor. Most a virágárusok elárulták, hogy szerintük mit árul el a pasiról, valamint az irántad érzett szerelméről az általa választott Valentin-napi csokor!

Extra romantikus Valentin-napi csokor

Lovebombing ezerrel! Az extra romantikus, macikkal, szívecskékkel és minden extrákkal teletűzdelt, már-már giccses csokrok azt mutatják, hogy a pasid már nem tudja kitalálni, mi tenne téged a legboldogabbá, ezért elhalmoz téged minden extrával. Sanszos, hogy a pasid szeretetnyelve az ajándékozás, ezért úgy gondolja, hogy minél extrább csokrot vesz, annál jobban szeret téged, de azért tudd, hogy a csokortól nem függ semmi, nem ez mutatja meg a szerelem mértékét, mélységét.

VÖRÖS RÓZSACSOKOR

A vörös rózsacsokor a szerelem kinyilvánításának egyik legszebb, legklasszikusabb módja. Ha ilyet vesz neked a pasid, szerencsés vagy a szerelemben, mert 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy odáig van érted a pasid és a büszkeséggel veszi neked a vörös rózsát. A virágárusok szerint csak a komoly kapcsolatban lévők, a jegyesek és a házasok, valamint azok a pasik vesznek vörös rózsát Valentin-napra, akik a szerelmükkel képzelik el a jövőjüket.

RÓZSÁK MINDENFÉLE SZÍNBEN

A rózsák a szerelmet jelképezik, de a pasik általában attól függően választanak színt, hogy 1. mi a kedvenc rózsád; 2. hogyan éreznek veled kapcsolatban. Ha a nagy kedvenced a pink és nem minden héten kapsz tőle virágot, tutira ezt fogja neked adni Valentin-napra, ha viszont tanácstalan, akkor lehet, hogy egy vegyes csokrot választ. Sok pasi dönt a vegyes színű rózsák mellett akkor is, ha még nem komoly a kapcsolat vagy még nem történt eljegyzés, házasság.

VISSZAFOGOTT, SZOLID VIRÁGCSOKOR

A visszafogott, szolid virágcsokrok hívei elsősorban nem azért vásárolnak virágcsokrot a szerelmüknek, mert Valentin-nap van, hanem azért, mert szeretik a partnerüket. Az ilyen pasik legszívesebben skippelnék az egész mizériát és inkább gesztusokkal, minőségi idővel mutatnák ki a szerelmüket, ezért dacból nem is választanak vörös rózsát vagy extra csokrokat, inkább egy visszafogott, de kedves csokrot a partnerüknek.

VIRÁGOS CSOKOLÁDÉBOX

Az a pasi, aki a virágcsokrok helyett valami különlegeset választ, le akarja nyűgözni a szerelmét a virágárusok szerint. Nem szereti a megszokott, kommersz, nagy tömegben gyártott dolgokat, inkább több pénzt kifizet egy kisebb, de annál különlegesebb meglepetésért, amire tutira nem számít a partnere. A szakértők szerint az ilyen pasik tele vannak meglepetéssel, soha nem lehet tudni, hogy éppen min gondolkoznak, mi jár a fejükben.

Via