Néha nehéz lehet rájönni, mit is keresel valójában a szerelemben, a jó hír viszont az, hogy ezt a személyiségtesztet kifejezetten arra tervezték, segítsen neked felfedeni a legtitkosabb vágyaid.  Nem kell mást tenned, mint csekkolni ezt a fotót. Amit először meglátsz, az tisztán és világosan megsúgja neked, mi az a titkos dolog, amire igazán vágysz a szerelemben. 

Íme a fotó: 

Fotó: Oleg Shuplyak

Ha a férfi arcot láttad meg 

Ha elsőként a férfi arcot láttad meg, akkor te olyan ember vagy, aki keményen dolgozik azért, hogy mindenki tisztelje és értékelje. Elég jó emberismerő vagy, továbbá különös képességgel bírsz ahhoz, hogy a lehető legjobb verziód mutasd a külvilág számára. Mások számára viszont te egy igazi rejtvény vagy, akit hatalmas kihívás megfejteni. A szerelemben megértésre vágysz leginkább, ehhez azonban olyan emberre van szükséged, aki mellett mersz önmagad lenni, aki minden hibáddal együtt is szeret. Fontos számodra, hogy a párod imádjon és értékeljen, erről azonban sosem beszélsz, mert úgy véled a másiknak magától kell pontosan tudnia, mire is vágysz igazán. 

Ha a kabátos férfit szúrtad ki 

A kabátos férfit szúrtad ki először, akkor te olyan ember vagy, aki a legkisebb apróságoknak is képes mindig örülni. A szerelemben elfogadást keresel, egy olyan partnert, akivel egyenrangú felek vagytok. Ha olyan sráccal hoz össze a sors, aki meg akar változtatni vagy éppen javítani, akkor hamar menekülőre fogod, ugyanis te nem romlottál el, nincs szükséged reparálásra. 

Ha a babát vetted észre 

Ha a babát vetted elsőként észre, akkor te sokszor tehetetlennek érzed magad valamiért. Sokszor úgy érzed szélmalomharcot vívsz az élettel, könnyen leszel stresszes és ideges, éppen ezért olyan szerelmet, társat keresel, aki mellett egy kicsit le tudsz csillapodni. A szerelmtől energiát és erőt remélsz, szeretnéd, ha olyan ember lenne melletted, aki a nehezebb napokon is támogat, aki mindig ott van, ha szükséged van rá. Aki hoz neked egy csésze finom teát vagy megkeni lekvárral a kalácsod. 

Ha a varázslót láttad meg 

Ha a varázslót láttad meg először, akko te egy nagyon kíváncsiés szenvedélyes személy vagy. Egy kicsit félsz is az elköteleződéstől, éppen ezért olyan szerelmet keresel, ami kalandos és tele van adrenalinnal. Számodra kulcsonfontosságú az is, hogy a párod mellett lelkileg teljesen ki tudj teljesedni, aki szintén egy kicsit spirituális, pont mint te. 

Ha a két kísérőt szúrtad ki 

Ha a kísérőket szúrtad ki a képen, akkor te feltehetően nagyon makacs személy vagy, aki pontról pontra képes megtervezni a mindennapjait. Neked igazi kihívást jelent megtalálni a szerelmet, ugyanis olyan partnerre vágysz, aki segítőskész és nem fél ellentmondani neked. Nem szereted ugyan, ha nincs igazad, de azt egyenesen ki nem állhatod, ha valaki fél megmondani neked a véleményét. Az őszinte kapcsolatok híve vagy, néha a brutálisan őszintéké. 

(via)