A fenti fotó csak illusztráció, a személyiségteszt alább következik, pillants rá és jegyezd meg, hogy mit látsz meg az ábrából először. Ez azért fontos, mert eltérő személyiségű emberek máshogy értelmezik első blikkre az alábbi rajzot, így jó teszt lehet ez, hogy önagad egy kicsit mélyebben megismerd.

Személyiségteszt – Mit látsz meg először ezen a képen?

Szóval Oleg Supliak ukrán művész alábbi festményéről van szó.

Kép: Oleg Shupliak

Ha Vincent van Gogh arcát láttad meg először...

...akkor a YourTango.com elemzése szerint hajlamos vagy arra, hogy saját művészi kvalitásaidat domborítsd ki, amikor ismerkedsz az új crushoddal. Hajlamos vagy arra, hogy szenvedélyesebbnek-szeszélyesebbnek mutasd magad az átlagnál, persze lehet, hogy egy ébredező új szerelem idején az is vagy. Vigyázz azonban, nem feltétlenül jön be a pasiknak, ha maximum fokozatra kapcsolod a drámázást!

Ha a kalapos nőt láttad meg először...

...akkor rád az lehet a jellemző, hogy próbálod magad minél gondtalanabbnak mutatni. Természetes reakció ez, hiszen mindannyian próbáljuk a lehető legjobb színben feltüntetni magunkat, amikor olyasvalakivel ismerkedünk, aki ráadásul tetszik is. Általában teljesen jól van ez így, de persze arra azért vigyázz, hogy az őszintétlenségig, fontos dolgok elhallgatásáig ne menjen el a jó, gondtalan, laza, mindigheppi oldalad előtérbe helyezése!

Ha a két kis házat láttad meg először a távolban...

...ez azt jelenti, hogy a jövőbe tekintesz, és ebben a bizonyos férfiban is valószínűleg a férj-, sőt apajelöltet látod, próbálsz magad is minél komolyabbnak, háziasabbnak tűnni. Amennyiben valóban hosszútávú kapcsolatra vágysz, ezzel nincs is semmi probléma, inkább akkor okozhat gondot ez a reakciód, ha nyilvánvalóan nincs egyéb a terítéken egyelőre, csak maximum egy kis kaland. És persze rengeteg olyan férfi van, aki az ismerkedés fázisában nem igazán szereti rögtön a családalapítás részleteit fontolgatni.

Ha a középen ülő, kalapos férfit láttad meg először...

...akkor arra lehetsz hajlamos, hogy annak mutatsd magad, akire szerinted az adott férfi vágyik. Azaz alkalmazkodsz a szituációhoz, talán néha túlságosan is. Ha csak egy gyors kalandról van szó, akkor ez egy teljesen érvényes taktika lehet, de ügyelj arra, hogy ha kezdenek komolyra fordulni a dolgok a crushoddal, akkor azért előbb-utóbb vidd bele a saját, valódi személyiségedet is ebbe a kapcsolatba. Inkább előbb.

Ha tetszett a festmény...

...akkor pedig azt ajánljuk, hogy ismerkedj meg kicsit jobban Oleg Supliak művészetével! Az Instáján rengeteg gyönyörű-elgondolkodtató képet találsz még (személyiségteszt-kiértékelés nélkül), ez az egyik kedvencünk az utóbbi időből.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oleg Shupliak // Олег Шупляк (@olegshupliak_official)

Via