Vannak, akik imádnak szerepelni, nagy társaságban lenni, míg mások legszívesebben otthon töltik az idejüket. Az emberek nem egyformák, ha viszont szeretnéd tudni, hogy valójában melyik csoportba tartozol, akkor ezzel a személyiségteszttel könnyedén kiderítheted. 

Itt a személyiségteszt 

Az életed során már te is biztosan kerültél olyan helyzetbe, amikor mások előtt kellett szerepelned, vagy nagy társasággal voltál valahol. Ez az érzés lehet, hogy feszélyezett, de az is előfordulhat, hogy kifejezetten élvezted a helyzetet. Ha nem tudod pontosan eldönteni, melyik csoportba tartozol, akkor derítsd ki most. 

Ehhez nincs más dolgod, mint megnézni a képet, és máris eláruljuk a jellemzést. 

Az erdőt láttad meg először 

Ha elsőként az emberek helyett inkább egy erdőt láttál meg a kép bal oldalán, akkor kifejezetten visszahúzódó vagy. Ha találkozol valakivel, sosem nyílsz meg már az első alkalommal, neked ehhez mindig időre van szükséged. Éppen ezért a nagy társaság kifejezetten feszélyez, bár próbálsz rajta változtatni, nem mindig sikerült elengednek a szorongást. 

Az embereket láttad meg először 

Ha a fák helyett a kép jobb oldalán lévő embereket pillantottad meg, akkor te igazán társasági ember vagy. Imádod a figyelmet, nagyon könnyen építesz kapcsolatot. Számodra sosem jelent fáradtságot, ha valakivel kapcsolatot kell teremtened. Nagyon karizmatikus vagy, amivel azonnal lenyűgözöl mindenkit. 


Via