Nézd meg jól a képet, és fejtsd meg ezzel a személyiségteszttel, hogy mitől félsz a legjobban a szerelemben az alapján, hogy mit látsz meg először. 

Fotó: YourTango

Szakállas férfi

Ha a szakállas férfit láttad meg először, akkor te attól tartasz a leginkább, hogy örökké egyedül maradsz. Ez egy teljesen normális és reális félelem, ma már nagyon nehéz a párkeresés, amikor mindenki ahhoz van hozzászokva, hogy minden és mindenki lecserélhető. De nemcsak attól félsz, hogy te nem leszel elég jó senkinek, attól is, hogy te sem leszel már képes újra a szerelemre. Engedd el ezt a szorongást, mert így még nehezebb a Nagy Ő fellelése. 

Fehér ruhás nő

Ha a fehér ruhás nőt láttad meg először, akkor az a problémád és legfőbb félelmed, hogy túl önzőnek tartod magadat. Nehezen mondasz le arról, amit akarsz. Nem szereted feláldozni magadat, csak hogy elkerüld a konfliktusokat. Márpedig egy párkapcsolat lemondásokkal jár, és meg kell lépned egy-két olyan lépést is, ami nem feltétlenül esik jól. Hidd el, másoknak, akik meghoznak ilyen döntéseket, nekik sem mindig esik jól. Mégis, meg kell hogy legyen az egyenlőség a kapcsolatban, egyszer a partnernek, egyszer pedig neked kell áldozatokat hoznod. 

Hegyek

Ha a hegyeket láttad meg először, akkor az a legnagyobb félelmed, hogy csak felületes kapcsolataid lesznek. Pedig te a mindent elsöprő, nagy szerelemre vágysz, amely a szívedig hatol, és amelyet mindenki tátott szájjal figyel a környezetedben. Erre nincs más megoldás, csak az, hogy ha a kapcsolatod nem olyan, mint amilyenre vágysz, jelezd a partnerednek. Ha pedig nincs változás, és a te lelkedet még mindig nyomja, lépj!

Várrom

Ha a romos várat szúrtad ki először, akkor attól tartasz, hogy egyáltalán nem reális a képed a szerelemről. Imádod a romantikus regényeket, a Disney-meséket, ám magad is látod, hogy ezek talán nem a legreálisabb képet mutatják a szerelemről. Szuper lépés, ha ezzel tisztában vagy, és a legjobb, ha sokat beszélgetsz másokkal arról, nekik milyen a párkapcsolatuk, hogy lásd, mi a valóság a mikrokörnyezetedben. 

via