Az igaz sszerelem megtalálása nem könnyű dolog, hiszen a párkapcsolatokat rengeteg minden teheti próbára. A csillagjegyed azonban egyértelműen megmutatja, hogy mi az az egy dolog, ami miatt nehezebben megy a párkeresés! Az asztrológia ráadásul azt is elárulja, hogy személyiséged mely része nehezíti meg azt, hogy úgy igazán szerelmes legyél! 

KOS

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: túl önző vagy 

Talán durvának hangzik, de ösztönös, akaratos lény vagy, kedves Kos, a szerelmet pedig akkor akarod, amikor neked jó, nem akkor amikor az élet hozza. Emiatt van úgy, hogy a szerelmet egyszerűen csak eltolod, később pedig már nem tudod utolérni, amikor pedig már elérhetetlen, nagyon vágysz rá.

BIKA

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: túl kényelmes vagy 

Nem szereted megerőltetni magad, kedves Bika, ezért ha tálcán kínálják neked, akkor elfogadod, de ha már egy kicsit is tenni kéne érte, akkor inkább futni hagyod a szerelmet. Úgy gondolod, majd jön valami könnyebb és jobb a te utcádba, de ez nem biztos, hogy mindig így lesz! 

IKREK

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: nyitva tartod az opcióidat

Nyitva tartod az opcióidat kedves Ikrek, ez pedig megnehezíti azt, hogy mélyebben megismerd a kiszemeltedet és elhatalmasodjanak rajtad az érzelmek. Egyszerre több pasival is ismerkedsz, aminek előbb-utóbb az a vége, hogy nem tudsz választani és végül egyik sem lesz neked való.

RÁK

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: túl sokat vársz a kapcsolattól

Nagyon szeretsz szerelmes lenni, szinte megbolondulsz akkor, ha nem jársz valakivel, kedves Rák, ezért sokszor beleesel abba a hibába, hogy a vágyaidra idealizálod a kapcsolatot és a random srácot is a Nagy Ő-nek hiszed. Lehet, hogy  jobb egy kicsit egyedül lenni azért, hogy tényleg csak a nagy szerelemnek adj esélyt! 

OROSZLÁN

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: túl nagy az egód

Szereted, ha a középpontban vagy és rólad szól minden, de a személyiséged néha már túl sok a pasiknak, vannak, akiknak arrogánsnak és nagyképűnek tűnik a viselkedésed. Kevesen tudnak mindig, minden esetben behódolni neked és inkább offolnak, hogy egy kevésbé feltűnő jelenséggel legyenek. 

SZŰZ

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: mindent túlgondolsz 

A részleteknek nincs olyan nagy jelentőségük, mint amilyennek őket hiszed, kedves Szűz. Felesleges paráztatnod magad buta dolgokon, nem kell mindennek tökéletesnek lennie. A pasikat gyakran riasztod el azzal, hogy mindent és mindenről tudni akarsz egyszerre és minden tökéletesen akarsz csinálni. 

MÉRLEG

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: naiv vagy.

Kedves Mérleg! Te annyira nagyon szeretsz szerelmes lenni, hogy a legtöbbször nem is magába a pasiba, sokkal inkább a szerelem gondolatába vagy szerelmes! Ki érti ezt? Érdemes lenne inkább megismerned a pasid, mielőtt elkezdesz járni vele!

SKORPIÓ

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: félsz a csalódástól

Annyit aggodalmaskodsz azon, hogy mindenki, akibe szerelembe esel, meg fog bántani, hogy néha inkább már le is mondasz az egészről. Amint a közeledbe engedsz valakit, már keresed is a hibáit és vizslatni kezdesz, mi gond lehet vele. Már szinte örülsz, ha valamit találsz benne, ami miatt passzolhatod a kapcsolatot!

NYILAS

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: nem akarsz elköteleződni

Annyira szereted a saját életedet, hogy egyszerűen nem akarsz mással foglalkozni. Nem akarod feladni a saját kis dolgaidat egy kapcsolatért, már ennek a gondolatától is irtózol. Azonban könnyen lehet, hogy egy kapcsolat még több boldogságot és kalandot hozhat az életedbe, mintha egyedül lennél! 

BAK

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: ragaszkodsz a saját terveidhez

Rossz élményeid vannak az exeidről és mivel annyira szereted eltervezni a jövődet, elképesztően rettegsz attól, hogyan fog végződni a jelenlegi párkapcsolatod. Minden lehetséges végkimenetelt figyelembe veszel egy kapcsolatnál és ha valami már nem ideális a terveidhez, hajlamos vagy eldobni azt magadtól.

VÍZÖNTŐ

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: érzelmileg elérhetetlen vagy

Képes vagy megváltani az egész emberiséget, a szuper elképzeléseidről nem is beszélve, de ha a magánéletedről van szó, bizonytalan és érezmileg totál elérhetetlen vagy. Nehezen engedsz magadhoz közel bárkit, ami miatt úgy tűnik, hogy nem is szereted azt, akivel jársz. Ennek sokszor lehet szakítás a vége! 

HALAK

Az ok, amiért nem találod a szerelmet: naivan a fantáziádnak élsz

A legjobbat látod meg a legrosszabb emberben is, kedves Halak, elkötelezetten próbálod az igaz szerelmet elérni, de közben nem látod, hogy a másik teljesen mást akar. A szerelmes fantáziáid nem látod az igazi történetet, folyamatosan estélyt adsz a rossz embereknek, ezért nem jut egyről a kettőre egy kapcsolatod sem.

Via