Az ősz segít megszabadulni attól, amire nincs szükséged, előrelépést hozhat a karrieredben, és új fejezet veheti kezdetét az életedben. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és megtudhatod, milyen izgalmakat tartogat számodra az őszi horoszkóp tükrében!

Kos

Az ősz kihívásokkal teli szezon lesz számodra, Kos. Viszont tökéletes ahhoz, hogy olyan múltbeli helyzetekre vagy eseményekre összpontosíts, amiket meg kell gyógyítani. A hangsúly a múlton, a gyermekkoron, és a családon lesz. Épp itt az ideje ápolni a lelkedet! De van itt számodra egy jó hír is: az ősz vége szerencsés helyzeteket teremt ahhoz, hogy megvalósíthasd a vágyaidat.

Bika

Ősszel az egész univerzum összefog azért, hogy kirángassanak a komfortzónádból, és végre merj kockáztatni életed minden területén. A csillagok arra biztatnak, hogy élj a lehetőségeiddel, és tartsd észben a mondást: amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Itt a lehetőség, teremtsd meg magadnak azt, amire vágysz.

Ikrek

Szeretsz tanulni, és valószínűleg kedvet is kapsz hozzá. Talán visszaülsz a sulipadba vagy beiratkozol egy tanfolyamra. Megéri most keményen dolgoznod az álmaidért, mert szuperkönnyen elérheted őket. Egyedül a pénzügyeidre kell figyelned ebben az időszakban, mert hajlamos lehetsz a pazarlásra. Minden téren ügyelj arra, hogy kerüld a meggondolatlan döntéseket.

Rák

Az ősszel keményen dolgozol azon, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Tele leszel energiával, és éppen emiatt hajlamos lehetsz túlvállalni magad. Ráadásul, ha valami nem a kedved szerint alakul, most könnyen kiborulhatsz. Fontos, hogy kezeld a dühödet és a negatív érzéseidet, különben könnyen depresszióssá válhatsz a következő hónapokban.

Oroszlán

Szinte legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Eleinte adódhatnak kihívások, nehézségek, konfliktusok, hatalmi harcok, amik komolyan kikezdhetik az idegeidet, és elszívhatják az energiádat. Sokat tanulsz a következő hónapokban, aminek köszönhetően erősebb és érettebb leszel. Az ősz második felében több lehetőséged is lesz arra, hogy kihasználd a képességeidet, és elérd a céljaidat.

Szűz

Ősszel több időt töltesz egyedül vagy szűk családi körben. Most erre van igényed, és szükséged. Többet is foglalkozol az egészségeddel, valamint a lelki világoddal. Az önvizsgálati folyamatok során fontos felfedezéseket tehetsz, miközben egyre csak elmélyül a párkapcsolatod is. A karrieredben is tisztán fogod látni, merre haladsz, és a kívánt irányba terelheted a dolgokat.

Mérleg

Ideje szembenézni az igazsággal, még akkor is, ha az kényelmetlen vagy bosszantó. Az ősz eleje kihívásokat hoz, és az sem segít, hogy fáradékonyabb vagy ebben az időszakban. Ám ettől még kész vagy munkahelyet váltani, vagy akár kilépni a párkapcsolatodból, ha már eleged van a mérgező személyekből, a negatív helyzetekből. Amint meghozod ezt a néhány, az életedet megváltoztató döntést, minden sokkal jobb lesz!

Skorpió

Végre sikerül megszabadulnod néhány tehertől, feladattól, így sokkal nyugisabbak lesznek a napjaid. Ezzel együtt megérkezik az életedbe egy csomó újdonság, és te most tárt karokkal várod a változásokat. Érdemes ősszel a megérzéseidre hallgatnod, mert nekik köszönhetően sokszor kerülhetsz szerencsés helyzetbe.

Nyilas

A szórakozás, a bulik ideje lejárt, és vissza kell térni a normális élethez. Több célod is van az őszre, de nehezedre esik eldönteni, melyiket is válaszd. Próbálj a megérzéseid alapján felállítani egy listát! Az első hetekben minden nehézkesnek tűnhet, de ne aggódj, mert októberben megszűnnek az akadályozó tényezők és zöld utat kapsz. Néhány Nyilas még a sulipadba is visszaülhet ebben az időszakban.

Bak

Sok újdonsággal kezdődik számodra az ősz, kedves Bak. Csak légy kevésbé merev, és inkább állj nyitottan, valamint lazán a dolgokhoz, akkor görcsölés is nélkül elérheted a céljaid. Igencsak megváltoznak a kapcsolataid, ugyanis egyenesekkel szorosabbá válik a köztetek lévő kötelék, miközben rengeteg támogatást is kapsz tőlük. Mások viszont lemorzsolódnak, mert nem fognak tudni tovább követni az új úton, amire rálépsz.

Vízöntő

Az ősz első felében ellentétes energiák feszülnek neked, ami miatt az érezheted, semmi sem akar összejönni, és folyton nehézségek érnek. Októberben ez megszűnik, és onnantól kezdve minden sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz. Megérkeznek majd a friss energiák, amik támogatni fognak a céljaid elérésében és abban, hogy jelentős sikereket érj el a karrieredben.

Halak

A jegyedben lévő Szaturnusz formálja az utadat. Ősszel új fejezet veszi számodra kezdetét. Készen állsz új életet kezdeni, és megvalósítani az álmaidat. Közben nem esik nehezedre elengedni mindazt, ami nem szolgál, főleg, ha azt érzed: csak hátráltat. Ennek fényében jelentősen megváltozhat a kapcsolataid dinamikája is a következő időszakban.