Az asztrológiában az Uránusz arra ösztönöz: szabadulj meg mindentől, ami visszatart attól, hogy önazonos legyél. Felszínre hívja a lázadót, aki merészen kitör a komfortzónájából és hajmeresztő tetteket visz véghez. Az Uránusz retrográd augusztus 29-én veszi kezdetét és egészen 2024. január 27-ig fog tartani, ez idő alatt pedig radikális és drasztikus változásokat idézhet elő. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy számíthat váratlan sorsfordulatokra a következő hónapokban:

Bika

Mivel a te jegyedben dobja be a hátraarcot az Uránusz, nem kérdés: erőteljesen hatni fog rád ez az időszak. Olyan megrázó, sokszor ébresztőleg ható események történnek, amik hatására teljesen átgondolod az eddigi életedet és az identitásodat is, ami jelentős fizikai, valamint érzelmi átalakulást eredményezhet. Valószínűleg új alapokra helyezed a sorsodat, és nem sok mindent hagysz a régiben.

Szűz

Több lehetőséget is kapsz arra Szűz, hogy olyasmit tegyél, amit mindig is szerettél volna. Ez azért van, mert az Uránusz retrográd közvetlenül befolyásolja a kreativitás házát. Ez azt jelenti: élményekben gazdag időszak vár rád, amik új irányba terelhetik az életedet. Ne csodálkozz azon, ha kedved támad új életet kezdeni Japánban, vagy eldobod az állásodat, és utcai portrékészítő leszel. Egyedül azt tartod majd szem előtt, hogy azt csináld, ami tényleg boldoggá tesz.

Skorpió

Az Uránusz mozgása különféle hullámvölgyeket hozhat számodra Skorpió. Először is, néhány biztosnak hitt kapcsolatod véget érhet, és jó pár leírt, vagy örökre elveszettnek gondolt barátod, esetleg exed, visszatérhet. A szerelmi életedben is jelentős változás megy végbe egy ilyen „cserének” köszönhetően, hogy az aktuális pasidat egy régi nagy szerelmedre cseréled. A szinglik is meglelik a Nagy Ő-t, de valószínűleg már ismerik korábbról.