3 csillagjegynek állandóan szerencséje van, amit terveznek, az általában sikerül is. Na de kik ők, és pontosan mely területeken annyira szerencsések?

Bak

Neked leginkább a karrieredben van szükséged a szerencsére, ahol meg is kapod azt. Ha néha azt is érzed, hogy az életed nem teljes, vagy nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, az biztos, hogy munka fronton akkor is rend van. Becsüld meg ezt a stabilitást, és hogy a munkahelyeden megbecsülnek, mert sokan a két kezüket összetennék, ha olyan karrierlehetőségeket kapnának, mint te. Támogató a közeged, mindenki melletted áll, neked csak annyi a dolgod, hogy szárnyalj. 

Skorpió

Te is a legszerencsésebbek közé tartozol, és a Bakhoz hasonlóan, neked is a munkádban van erre példa a legtöbbször. Ám neked nem a szakmai kihívások, hanem a pozíciód miatt. Egyszerűen mindig te kerülsz legfölülre, neked tényleg az van megírva, hogy igazi vezető légy. Gondolj csak vissza, néha értek már olyan lehetőségek, amelyekről azt gondoltad, nem érdemled meg. A választ keresd a csillagokban, és továbbra is bízz benne, hogy képes vagy ellátni azokat a feladatokat, amelyeket az Univerzum eléd állít.

Szűz

Sokan irigyelnek, mert nagyon rendezett vagy, és lehet rád számítani. Ám a kemény munka sokszor mit sem ér, ha nincs az embernek szerencséje. Nyugi, neked aztán van! Bármibe is fogsz, bárkivel is hoz össze a élet, valahogyan mindig a lehető legjobban jössz ki belőle. Éppen ezért stresszmentesen élsz, így a nyugodt embereket vonzod be. Mások imádnak a közeledben lenni, mert annyira jó energiáid vannak. Így tovább, bízz a sorsban, mert aki ilyen magas rezgésekkel tele éli meg a mindennapokat, annak mindig jól állnak a csillagok is. 

via