3 csillagjegynek élete hete jön: szerencse, jókedv, élvezetek - ezekből tutira nem lesz hiány!

Rák

Mivel a Nap a saját jegyükben áll, a Rákok csak jó dolgokra számíthatnak a következő héten. Sőt, a szívük legnagyobb vágya most végre valóra válhat. A Jupiter, a Nap és az Uránusz szerencsés aspektusai a Neptunusz-háromszöggel együtt, varázslatos hatást gyakorolnak az életükre, ami azt eredményezi, hogy pontosan azt kapják, amire vágynak. Ezen a héten különleges erőt sugároznak, ami miatt mások is megnyílnak feléjük, és sokkal érdeklődőbben állnak majd az elképzeléseikhez.

Szűz

Az Uránusz, a Merkúr, a Jupiter és a Plútó gördülékennyé teszik a dolgokat ezen a héten, így a Szüzek feltöltődhetnek energiával. A héten elháríthatnak néhány akadályt az útjukból, és mindenekelőtt elérhetik azt, amire már régóta vágytak. Miközben a Nap fellendíti a megjelenésüket és az önismeretüket, a Jupiter egy-két kellemes meglepetést is tartogathat számukra. 

Bak

A Bakok számára különösen kedvezően alakulnak a dolgok a héten. Erről a Merkúr, a Nap és a szerencse őrzője, a Jupiter gondoskodnak. Sok mindent terveznek, és ennek az égi támogatásnak köszönhetően minden gond nélkül sikerülni fognak a terveik. Nem csoda, hogy egyszerűen ragyognak és bolondulnak a tettvágytól. Különösen a közelgő projektekhez remek kiinduló helyzetben találják magukat a héten.

via