Az igazság az: mérgező emberek mindenhol vannak körülöttünk, de olyan tökéletes maszkot viselnek, hogy szinte lehetetlen felismerni őket. Még szerencse, hogy a különböző jelek, és az asztrológia segítségével megtudhatod: kiket érdemes inkább messzire elkerülni, mert csak lehúznak, összetörnek, megmérgeznek. Íme, a 3 legtoxikusabb csillagjegy:

Skorpió

A Skorpióban azaz egyik legfélelmetesebb dolog, hogy úgy mérgezi meg az embert, hogy az fel sem tűnik az neki. Az agymosás nagymestere, hihetetlen milyen könnyen, és ravaszul képes manipulálni másokat, de legfőképpen: a szerelmét. Rendkívül karizmatikus, vonzó személy, emiatt gyorsan kialakulhat szoros kötelék vele, de aztán előjön a Skorpió kontrollmániája, örökös féltékenykedése, hibáztatása, ami nemcsak a partnereket, de a legjobb barátokat is lehúzhatja. Aki pedig megsértette, az készüljön fel a bosszújára.

Ikrek

Miért olyan mérgező az alapvetően életvidám, a társaságok központi alakja, az Ikrek? Mert az egyik pillanatban még ezt az oldalát mutatja, a következőben már mindenkit elküld melegebb éghajlatra. Talán még nem is a gyakori hangulatváltozásai a legkellemetlenebb, hanem a kettős személyisége, hogy egyik pillanatban szeret és támogat, a következőben rideg és lehúzza az ötleteidet, és durván kritizál. Sokszor impulzívan, kontrollálatlanul cselekszik. A partnere azt hiszi, minden rendben van köztük, aztán éjszaka kap egy dühös telefonhívását tőle. Ráadásul mivel rendkívül eszes, gyakran visszaél azokkal az infókkal, amiket bizalmasan megosztanak vele.

Rák

Talán meglep, hogy itt találod a csupa szív, mindig segítőkész Rákot. Ám épp ezek az előnyös tulajdonságai válhatnak mérgezővé. Az egyik legbirtoklóbb természetű csillagjegy, így elvárja a partnerétől, de még a barátaitól is a maximális bizalmat és odaadást. Egy idő után fojtogató lehet a szeretete, ahogy a féltékenysége is, és olyankor megmutatkozik benne az érzelmi manipulátor. Ha elégedetlen, akkor azt örökösan hangoztatja, és folyton megpróbálja megváltoztatni azt, akivel problémája van. Mivel kiváló emberismerő, nem esik nehezére megtalálnia mások gyengepontjait, és felhasználni ellenük.

via