Minden csillagjegy csodálatra méltó a maga módján, de van egy vagy akár több olyan tulajdonságuk, ami képes előcsalni másokból a zöld szemű szörnyet. Talán veled is megesett már, hogy megirigyelted egy Oroszlán népszerűségét. Tudni akarod, hogy tőled mit irigyelnek a legjobban? Akkor görgess lejjebb és megtudod!

Kos

Izgalmas és kalandos vagy, szeretsz új dolgokat kipróbálni, még olyat is, amire egy csomó ember nemet mondana. Irigylik a merészségedet, mert te olyat is meglépsz, amit ők nem, és mindeközben valahogy folyton új barátokra teszel szert!

Bika

Nem foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad. Olyan egyéniség vagy, aki nem vár mások engedélyére, nem vesz magára minden megjegyzést, és az sem érdekel, ha kritizálnak. Teljesen hidegen hagy mások véleménye.

Ikrek

Energikus és rendkívül intelligens vagy. Éppen emiatt irigyelnek az emberek. Csodálkoznak, hogy vagy képes állandóan pörögni, ezer dologra figyelni, és szeretnének annyira eszesek lenni, mint amennyire te vagy.

Rák

Rákként aranyból van a szíved. A te szereteted hihetetlenül mély és erőteljes. Újra meg újra megleped az embereket a jóságoddal, nagylelkűségeddel és, hogy mindegy hányszor törik össze a szívedet, te azután is képes vagy bízni és szeretni.

Oroszlán

Most komolyan, ki ne irigyelné a magabiztosságodat? Olyan vagy, mint egy díva: sikeres, gyönyörű, és mindenkit elbájolsz. Hidd el, sokan szeretnének néha annyira tündökölni, amennyire te szoktál a mindennapokban.

Szűz

Egyszerűen nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani. Neked szinte mindig minden összejön, mert talpraesett vagy, a jég hátán is megélsz és ehhez még nagyfokú önbizalom is párosul.

Mérleg

Elhiheted, sokan irigylik azt, hogy Mérlegként te vagy minden társaság szíve-lelke, akire odafigyelnek az emberek, könnyen elbűvöl másokat és legalább ezer barátja van. Mások is szeretnék élvezni azt a szeretetet, csodálatot, és figyelmet, amit te kapsz.

Skorpió

Mások azt kívánják, bárcsak olyan karizmatikusak lehetnének, mint te, akit ráadásul egy ellenállhatatlan misztikus köd vesz körbe. Mágnesként vonzod az embereket, mert a személyes mágiáddal elvarázsolod őket.

Nyilas

A humorérzékedről legendák keringenek. Sokan szeretnének feleannyira viccesek lenni, mint amennyire te vagy. Ösztönösen, könnyedén mesélsz és humorizálsz, született tehetség vagy. Csoda, ha még nincs saját show-műsorod!

Bak

Talán nem gondolnád, pedig irigylés tárgya a sztoikusságod, akárcsak az akaraterőd. Amit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed. Mások is szeretnének annyira higgadtak, kimértek lenni, amennyire te tudsz lenni! Mindegy mi történik, te mindig megőrzöd a nyugalmadat!

Vízöntő

A nemes, nagylelkű szíved inspirál másokat. Szeretnének olyan nagyszerű emberek lenni, mint te vagy, aki önkénteskedik, kiáll másokért, egy jó ügyért, aki tényleg igyekszik jobbá tenni a világot vagy legalább néhány ember életét. Nagyon jó vagy!

Halak

Nem véletlenül művész a legtöbb Halak, hiszen irigylésre méltó kreativitással rendelkeznek. A fantáziád lenyűgöz másokat, akárcsak az alkotásaid. Mások pedig az empátiádat, és a megérzéseidet irigyelik, hogy szabályosan olvasol az emberekben.

Via