Ez persze nem azt jelenti, hogy más jegyek szülöttei nem lehetnek igényesek, vagy hogy ezek a csillagjegyek kivétel nélkül stíluskirálynők...

Ikrek

Az Ikrek igazi kísérletező típus, nyitott az újdonságokra, kíváncsi és bátor, ezért a megjelenése is változatos, izgalmas és trendi. Imádja a divatot, és a szépségtrendekkel is képben van, sőt a hobbija ezeket vadászni és kipróbálni, legyen szó sminkelésről, hajfestésről vagy egy új kozmetikai kezelésről. Az, hogyan néz ki, mindig az adott hangulatától függ, de bármilyen stílusra is szavaz épp, az tuti, hogy a frizurája, a sminkje és a körme tökéletes - még a legrosszabb napján is makulátlan!

Oroszlán

Az Oroszlán imád a középpontban lenni, ezt pedig elsősorban a megjelenésével szereti elérni, akkor érzi jól magát, ha rengetegen dicsérik. Odavan a luxusért, a drága holmikért, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy szépségápolásról. Épp ezért kizárólag professzionális beauty-cuccokat használ, plusz rendszeresen és sűrűn jár fodrászhoz, kozmetikushoz és különböző testkezelésekre, de csakis a legdrágább szalonokba és a legmenőbb szakemberekhez!

Szűz

A Szűz maximalizmusa nem csak a munkájában van jelen, legalább ennyire törekszik a tökéletességre, ha a megjelenéséről van szó. Igaz, ő nem épp kísérletező típus, nem követi vadul az aktuális trendeket és a luxusért sincs különösebben oda. Viszont tűpontosan tudja, mi áll jól neki, mikor mit kell felvennie és milyen frizurát, sminket kell viselnie, ezért mindig szuperül néz ki, főleg, mert a legapróbb részletekre is odafigyel. Nagyon tudatos beauty-rutinja is van, amit egy nap sem hagy ki, a fényvédő és a ránctalanító termékek pedig igazi must-have darabok nála.