Ha valaki hiú, nem lesz automatikusan beképzelt, sem pedig nárcisztikus. Egyszerűen kiemelten fontos számára a megjelenése. Az más kérdés, hogy könnyen át eshetnek a ló túloldalára, de amíg ez nem történik meg, addig valójában az egészséges  önbizalom jelét  mutatják azzal, hogy sokáig tollászkodnak a tükör előtt. A következő 3 csillagjegy lazán felkerült a leghiúbb állatövi jegyek dobogójára:

Oroszlán

Az Oroszlán úgy érzi: a világ királyának vagy éppen királynőjének született, és ezért joga van a figyelemre, valamint az elismerésre, amiért természetesen meg is dolgozik. Rengeteg energiát fektet a külsejébe, miközben igyekszik nagy vagy látványos tetteket véghez vinni.  Utálja, ha nem lehet a reflektorfényben, és bármit megtesz azért, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, még akkor is, ha legbelül tudja: nem ez a legjobb tulajdonsága. Szereti, ha nagy adag dicséretet kap a képességeiért és teljesítményeiért.

Kos

A Kos rendkívül büszke a megjelenésére, de nem is csoda, hiszen általában szép és erős, amitől bombasztikus karizmája van.  Smink nélkül képtelen kimenni az utcára, szóval arra különös figyelmet fordít, de természetes a haját is ugyanolyan gondosan lövi be, és a ruházatára is odafigyelnie. Olyan nincs, hogy tökéletlenül lépjen ki az ajtón. Ezt elsősorban önmagáért teszi, mert másképp nem érezné jól magát a bőrében.

Mérleg

A Mérleg igazi megszállott, ha a megjelenéséről van szó. Mivel a Vénusz a Mérleg uralkodó bolygója, nem meglepő, hogy természetes vonzalmat érez minden iránt, ami szép, ezért is veszi magát körbe vonzó emberekkel. Ebből kifolyólag bizony ragaszkodik ahhoz, hogy a  szerelme  is gyönyörű legyen. Továbbá bármilyen hiúnak is hangzik, a kamera a  legjobb barátja, és szereti a szórakozás kedvéért fotózni magát. Ugyanakkor az is fontos számára, mit gondolnak róla mások, mert szeret bókesőben fürdőzni.