Július 22-én beköszönt az Oroszlán-szezon, ami egy élményekkel teli, szenvedélyes, tüzes időszak lesz. A legtöbb emlékezetes momentum ebben az időszakban fog történni. Alapvetően a zodiákus minden tagjára várnak különleges események, de csupán 3 olyan csillagjegy lesz, akinek életre szóló kalandokban lesz része. Mutatjuk a szerencséseket:

Kos

Sok közös vonásotok van az Oroszlánnal, így nem csoda, ha ez az időszak rád is nagy hatással lesz. Spontán, tüzes élményekben lesz részed. Kész vagy fejest ugrani a vad kalandokba, saját magad is meglepődsz azon, milyen bátor és merész vagy. Leginkább a  barátaid lesznek a főkolomposok, akik mindenbe igyekszenek belerángatni téged. Ugyanakkor, ha szingli vagy, ha akkor az egyéjszakás kalandokra is nyitottá válsz, és jó néhány varázslatosan túlfűtött élményben lesz így részed.

Oroszlán

Hamarosan beköszönt a te szezonod, Oroszlán! Szinte minden hétvégén bulizni jársz a nyár végéig, de az is lehet, hogy hétköznap estére is beiktatod a party time-ot. Állandó pörgésben leszel, egy percig sem fogsz unatkozni augusztus végéig. Valószínűleg végig a legjobb barátnőddel lógsz majd, és fantasztikus élményekben lesz részed! Nem kizárt, hogy gondoltok egyet és másnap elutaztok Ibizára. Gondolkodás nélkül beleugrasz a legnagyobb, legvadabb kalandokba. A legjobb pedig az, ha szingli vagy, épp az egyik ilyen bulis etapod alatt ismerheted meg a Nagy Ő-t!

Vízöntő

Az Oroszlán testvérjegyeként te is részesülsz a szezonjának áldásaiból. Valószínűleg hordába verődtök a  csajokkal  és neki vágtok az estéknek, a fesztiváloknak. Kicsit úgy élsz mostanában, mintha nem lenne holnap. Olyan élményekre is vállalkozol, amelyekre korábban nem mertél volna, de most rábeszélnek vagy társaid is akadnak hozzá. Nyitott vagy a vadvízi és az extrém sportokra, szabályosan keresni kezded a lehetőséget, hogy időről-időre egy kis adrenalinlöketet adj magadnak.