Itt a lehetőség, hogy jobban kiismerd önmagadat, és megtudd, milyen számodra a tökéletes nyaralás! Mutatjuk, mire van szükséged a feltöltődéshez a csillagjegyed alapján.

Kos

A Kos lévén ott akarsz lenni, ahol az események zajlanak. Mindig a legmenőbb új úticélt választod, vagy az állatöv úttörőjeként te mondod meg, mi számít annak. Szóval, mi számodra a legtökéletesebb nyaralás? Egy különleges helyszín sok akcióval és kalanddal. A legjobb, ha nagyobb társasággal mész, és együtt fedezitek fel a legtutibb várost, éttermet, és a legpazarabb szállodában pihenitek ezt ki.

Bika

Nálad a nyaralásnak a totális pihenésről kell szólnia egy pompás hotelban, ahol van wellnessrészleg, és ki tudják masszírozni testedből a feszültséget. Persze nem veted meg a puha homokot se a tengerparton, meg utána este a finom ételeket egy nagyon menő étteremben. Az a lényeg, hogy mindenből a legjobb legyen, és száz százalékos kényelemben tölthesd a vakációdat!

Ikrek

Imádod az új helyeket felfedezni. Minden érdekel, és mindent látni akarsz. Az összes múzeumba  képes vagy bemenni és minden lehetséges programon részt veszel. Este ismét a nyakadba veszed a várost, de ezúttal partizni mész! Meg kell ismerned a helyieket, és két tánc meg egy koktél után már új barátokra is találtál. Egyszóval, számodra az eszményi nyaralás a nyüzsgésből és az új élmények begyűjtéséből áll.

Rák

Már tökéletes az a vakáció, ahol a családoddal lehetsz. Ehhez egy otthonos kis bungalót vagy apartmant fogsz valószínűleg választani. Még jobb, ha lehet ott grillezni, főzni, mert még nyaralás közben is szívesen gondoskodsz a szeretteidről. De azért sem fogsz haragudni, ha nincs semmi teendőd, csak egy szállodában élvezni a kiszolgálást és a wellness szekciót.

Oroszlán

Valami nagyon különleges, extrás helyre kell menned, ami ráadásul felkapott is. Szeretsz nagyvilági életet élni, élvezed a luxust, a csillogást, és természetesen a kényelmet is. Imádsz bulizni, shoppingolni, és két kézzel szórni a pénzt. Nyaralás közben mindig olyan vagy, mint akinél nincs holnap. Kivéve, ha masszázsra van időpontod. Szóval irány a legmenőbb sziget, a leginkább élettel teli város, ami 0-24-ben pezseg.

Szűz

Fontos, hogy minőségi nyaralást kapj jó áron. Eszed ágában sincs túl sokat fizetni egy szállodáért, de nem is vagy hajlandó akárhol tölteni az éjszakát. Imádsz last minute-tel utazni, és mindig lesed a legjobb ajánlatokat. Ami a többit illeti, szereted a csendes vakációzást, nem vagy oda a hivalkodásért. Egy visszafogott tengerparti üdülés vagy wellnessezés téged maximálisan feltölt. Nincs ellenedre a városnézés sem, de többségében az édes semmittevés híve vagy.

Mérleg

Egy all-inclusive üdülőhelyen érzed a legjobban magad, természetesen egy álomszép helyen. Nincs ellenedre a homokos tengerpart sem, de a kalandor éned igényli a városnézést, a múzeumok és látványosságok felfedezését.  Este meg a vacsoránál egy pohár bor és a gazdag vacsora mellett nemcsak a művészet, a kultúra és szépség, és a gasztronómia iránti szenvedélyed is kielégülésre lel.

Skorpió

Akció, kaland, és belevaló társaság. Ennyi kell számodra a nyaraláshoz, és jöhet a szörfözés, a cápákkal úszás, minden vad dologban benne vagy, csakhogy élményekkel gazdagodj. Nem véletlen a sok vízi élmény említése, ugyanis a vakációd nem telhet el medence vagy vízpart hiányában, ahol hűsölés közben elkoktélozgathatsz a szeretteid társaságában. De a misztikát kedvelő éned ki nem hagyná a közelben lévő szellemkastélyok felkutatását.

Nyilas

Imádsz világot látni, és az autentikus nyaralás híve vagy. Ahová mész, ott ki kell próbálni mindent, ami helyi, kezdve az ételekkel egészen a mindennapi szokásokig. Például Japánban pálcikával eszel, futonon alszol, elmerülsz a közösségi tevékenységekben, és egészen átszellemülsz a helyi kultúrával. Ezenfelül jöhet minden, ami egzotikus, és ami kaland, pláne! Boldogan úszol a bálnákkal vagy keresed fel a helyi sámánt a Fuji-hegynél.

Bak

Számodra az nem nyaralás, hogy csak fekszel és pihensz vízparton. Ennél sokkal produktívabb vagy. Szeretsz tevékeny lenni, de legalábbis úgy vagy vele: legyen értelme a pihenésnek. Vagyis úgy már képes vagy lazítani és kikapcsolódni, ha összekötheted egy kis városnézéssel, múzeumlátogatással, túrázással, vitorlázással, valamilyen aktív tevékenységgel. Közben pedig boldogan végigkóstolod a helyi kulináris csemegéket.

Vízöntő

A legjobban valószínűleg azt élveznéd, ha beszállnál egy szuperkényelmes lakókocsiba, aztán beutaznád a világot. Nehezedre esik pontos célt választani, hiszen szíved szerint bárhová elmennél, és különben is jobb szereted a spontán élményeket. Ezért sincsenek nagy igényeid a nyaralás körülményeivel kapcsolatban, neked leginkább csak a jó társaság számít. Máskülönben szeretsz, mindent, ami szokatlan, boldogan elalszol egy jégkunyhóban Izlandon vagy egy faházban Balin.

Halak

Bárhol jól tudod érezni magad, bármilyen körülmény között. Boldogan szundikálsz a tengerparton, tanulsz tangót Argentínában vagy meditálsz Indiában. Mindig keresed az újabb élményt és kalandot. Könnyen képes vagy beleolvadni bármely kultúrába. Az számodra az igazi nyaralás, ahol sikeresen feltöltheted a lelked elemeit, ezért is mellékes, hogy szállodában vagy egy jurtában hajtod álomra a fejed.

Via