Mindannyiunknak vannak titkai, ez fix. Ahogy az is, hogy szükségünk van egy-két olyan emberre, akire rábízhatjuk őket, hiszen nehéz terhek lehetnek és jó, ha van, aki segít a cipelésükben. Általában a tapasztalatainkra alapozva osztunk meg titkokat másokkal, ám az asztrológia képes felfedni azokat az állatövi jegyeket, akikre nagyon nem bölcs dolog titkot bízni, mivel elszólják magukat, vagy egyszerűen alig várják, hogy továbbadják.

KOS

A Kos gyakran nem érti meg mások érzelmi szükségleteit vagy sebezhetőségét. Ha mégis, akkor egyszerűen nem törődik vele. A Kosnak nagyon kevés saját titka van, így el sem tudja képzelni, más miért igyekszik annyira elrejteni a sajátját. A legjobb esetben is gondolhatja, szívességet tesz neked azzal, hogy közvetíti a privát problémáidat, így szembe kell nézned a gonddal. A legrosszabb esetben simán csak ki akar tolni veled valamiért. Igaz, gyakran meggondolatlan, de sajnos hajlamos a gonoszságra is.

IKREK

Mindenki szeret az Ikrekkel beszélgetni. Figyelmes, jó előadó, nagyszerű hallgató, és szakértő abban, hogy mások kényelmesen érezzék magukat a jelenlétében. Nem számít, mit mondasz az Ikreknek, úgy tűnik, azonnal megért téged. A hátrány néha az: nagyon szeret barátkozni, vágyik arra, hogy kedveljék, ezért gyakran ehhez mások titkát ajánlja fel a barátság oltárán. A beilleszkedés és jó kapcsolat céljából előszeretettel pletykálkodik. Ugyanakkor a mentségére szolgálhat az: egyszerűen kikotyogja a titkot, annyira belemerül egy-egy társalgásba.

SZŰZ

A visszafogott Szűz nem keresi mások titkait. De ha valaki mégis rá bízza, az már más tészta. A Szűz türelmesen meghallhat, elemzi az információkat, majd nagyon részletesen felsorol mindent, amit rosszul csináltál az adott helyzetben, ám ez még hagyján. A rossz hír az, hogy szeret beleavatkozni mások dolgába, valamiért azt hiszi, tudja mi a jó másoknak -, ezért lazán kiteregeti a szennyesedet annak, akire tartozik vagy aki segíthet rajtad. Ha aggódik miattad, beavatja az egész családot, vagy ha tönkretetted a párod kedvenc pólóját és eldugtad, ő ezt is el fogja mondani neki abban a hiszemben: beszéljetek a problémáról, és oldjátok meg. Elvégre, nem vagyunk már gyerekek, igaz?

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy nem szabad megbízni az itt szereplő csillagjegyekben, csupán azt: ajánlott kétszer is meggondolni, milyen titkot bíz rájuk az ember.

Via