Persze nem arról van szó, hogy bizonyos csillagjegyek szuperokosak, a zodiákus más tagjai pedig egyáltalán nem. Csak arról van szó, hogy a következő három jegy szülöttei nagyobb számban rendelkeznek átlagon felüli intelligenciával.

IKREK

Az Ikreknek elképesztően gyorsan vág az esze, átlagon felüli logikával rendelkezik, és ezekből adódóan zseniális a problémamegoldó képessége. Villámgyorsan talál megoldást a leghúzósabb szituációkra, ráadásul olyat, amire más biztosan nem gondolna. Ezen felül kivételesek a kommunikációs képességei, nyelvérzéke, így extrém gyorsan tanul meg szinte bármit, akár nyelveket is.

Skorpió

A Skorpió különlegessége abból adódik, hogy nem csak az IQ-ja, hanem az EQ-ja, vagyis az érzelmi intelligenciája is magas. Emiatt nagyon gyorsan kiismeri az embereket, és szinte azonnal átlátja a helyzeteket, viszonyokat. Pontosan tudja, ki mire vágyik, mitől fél vagy mi nyugtatná meg. Emiatt hajlamos a manipulációra is, kifejezetten jól irányítja a környezetét. Mivel rendkívül jó megfigyelő, egy-két lépéssel mindig a többiek előtt jár, így lehetetlenség túljárni az eszén.

Vízöntő

A Vízöntőt tartják sokan a legintelligensebbnek az összes jegy közül. Páratlan gondolkodásmódja és logikája adja zsenialitását, úgy lát és old meg helyzeteket, ahogy más nem. Sőt, legtöbben nem is tudják követni a gondolatmenetét, annyira egyedi és szokatlan! De kifejezetten törekszik is arra, hogy ne álljon be a sorba. Kreativitása és folyamatos kíváncsisága viszi előre, aminek köszönhetően egy egész életen át tanul, fejleszti magát. Született intelligenciája mellett tárgyi tudása, világismerete is óriási.