3 csillagjegy számára a Rák időszaka a nyugalomról és a békéről szól. Lássuk, kik ők!

Rák

A rákszezonban a Rákok is magukra találhatnak: most remekül érzik, hogy mire van szükségük, és mit kell tenniük, hogy az életük úgy alakuljanak, ahogyan szeretnék. Most itt az ideje, hogy száműzd az életedből azokat az embereket, akik csak lehúznak, és leszívják az energiádat. Ne pazarolj rájuk több időt,  most végre nálad a labda, hogy csak olyan emberek legyenek az életedben, akik hozzátesznek. Ugyanakkor fogadd is el a segítséget, ha így teszel, hidd el, kisüt a nap. 

Mérleg

Gyakran inkább nem mondod ki, hogy mi bánt, csak ne kelljen konfrontálódnod. Hagyj fel ezzel a megúszós viselekedéssel, és állj ki magadért! Egy kapcsolat, legyen az barátság vagy szerelem, nem attól lesz jó, ha soha nincs köztetek ellentét, vagy ha mindent ugyanúgy láttak. A Ráknak köszönhetően, most magabiztosabb és céltudatosabb leszel, mint bármikor máskor. Meg fog lepni, hogy mennyire felszabadító kimondani az igazságot, és mennyivel egyszerűbb úgy élni az életed, hogy tényleg csak azok vannak melletted, akik támogatnak. 

Bak 

A Bakok nehezen engedik el magukat és adják át másoknak a gyeplőt. Megszoktad, hogy felelősséggel tartozol a körülötted lévőkért. Ezért nem ritka, hogy mások problémái kerülnek az életedben előtérbe. Ami azt eredményezni, hogy egy dologra sosincs időd és elég figyelmed: magadra. Ugyanakkor téged is idegesít, hogy ezek az emberek nem mindig olyan hálásak, ha foglalkozol a problémáikkal, mint azt szeretnéd. Most azonban a Rákok időszaka megfelelő alkalom lesz arra, hogy be tudd ismerni a gyengeségeidet, és jelezd, ha valaki megbántott, vagy szomorúvá tett. A csillagok most abban is támogatnak, hogy gyakorold a nemet mondást és a határaid meghúzását. 

via