3 csillagjegy számára a nyári napforduló egy nagyon fontos dolgot jelez: innentől jön 2023 sokkal szerencsésebb része. 

Mérleg

Végre észreveszed, és értékeled, mennyire sokan melletted vannak. Rengetegen szeretnek és támogatnak, még akkor is, ha nem a legjobb döntéseket hozod. Most végre sok olyan dolog történhet, amely felnyitja a szemedet ezzel kapcsolatban, és teljesen átértékeled az életedet és az emberi kapcsolataidat. Már csak ezért is nagyon szerencsés vagy. De végre megtanulod azt is, hogyan teremts egyensúlyt abban, hogy elérd, hogy megbecsüljenek, de közben békére is lelj. Bízz az univerzumban, mostantól tényleg arra visz, amerre kell!

Halak

Végre tisztába kerülhetsz az érzéseiddel. Mostantól sokkal jobban tudhatod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy boldog és elégedett legyél. A következő időszakban nem panaszkodsz majd annyit, egyre jobban tudatában leszel annak, hogy mit jelent számodra a boldogság. A partnereddel is jobb lehet a kapcsolatod a következő időszakban, mert tőle is egyre kevésbé vársz már el irreális dolgokat. Ez mindkettőtök számára felszabadító lesz. 

Bika

Egy nagy levegő, és egy mély beszélgetés most az, amire szükséged van. Csak akkor léphetsz tovább a fejlődés útjára, ha végre kimondod, hogy mi az, ami zavar. Ha ezt sikerül meglépned, és túlesel kellemetlen beszélgetéseken és találkozókon is, onnantól már csak felfelé vezet az út. Hidd el, hosszútávon csak így mehet abba az irányba az életed, amelyikbe szeretnéd.