Jól jönne egy kis plusz zsozsó a közelgő bulikra és fesztiválokra? Vagy a tegnap kiszemelt álomrucira? Ha egyike vagy a szerencsés 3 csillagjegynek, akkor dörzsölheted a tenyeredet, mert június második felében pénzhez jutsz:

Ikrek

Rengeteg lehetőséged lesz a hónap második felében kedves Ikrek, hogy kiaknázd a feléd áradó bőségenergiákat. Ravasz, kreatív ötleteid támadnak, amiknek segítségével könnyedén pénzhez juthatsz. Sőt, most az univerzum is gondoskodik rólad, szóval elég szem előtt tartani a célodat, erőteljesen fókuszálni rá, és a legváratlanabb helyekről is pénz ütheti a markodat.

Rák

Június második felében beköszönt a szezonod, és ezzel egy szerencsés időszak veszi számodra kezdetét! Ami azt jelenti, hogy készülj, mert váratlan forrásokból juthatsz bevételhez. Esetleg azt kapsz születésnapodra, de akár egy nyereménynek köszönhetően is potyalóvé hullhat az öledbe. Megéri a lábad elé nézned az utcán, átkutatni a téli kabátod zsebeit, mert most tényleg szinte bárhonnan pénzhez juthatsz!

Bak

Nincs más dolgod, Bak, mint körbenézni, milyen opcióid vannak pénzszerzésre. Esetleg van pár cuccod, ami csak foglalja a helyet, és akár el is adhatnád? Vagy korábban ajánlott az egyik barátod egy kis munkát? Netán ideje lenne visszakérned azt, amit kölcsönadtál? Lehet, most nem pottyan az öledbe, de több lehetőséged is van arra, hogy a következő hetekben, minimális erőfeszítéssel kisebb-nagyobb pénzösszegekhez juss!