A szinglik rálelhetnek a Nagy Ő-re, a párban élők ujjára jegygyűrű kerülhet, és a sok buli meg baráti program felejthetetlen élményeket ígér. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és megtudhatod, milyen izgalmakat tartogat számodra a nyári horoszkóp tükrében!

Kos

Néha egy-egy hétvégére, máskor egy hétre is elutazol. Kirándulsz, a barátokkal lógsz, fesztiválokon bulizol, szinte egy percig sem fogsz unatkozni egészen a nyár utolsó néhány hetéig. Ugyanakkor vár rád az év legromantikusabb időszaka: a szinglik a neten ismerkedhetnek meg az álompasival, míg a párban élők között a dolgok komolyra fordulhatnak.

Bika

Légy óvatos, Bika, mert brutális szinten szórhatod a pénzt. Oké, hogy szeretnél élni, utazni, bulizni, de ne ess túlzásokba. Szingliként most a szerelem elkerülhet, párban élőként pedig érzelmileg viharosan alakulhat a kapcsolatotok, de legalább forró békülésekre számíthatsz. Viszont a munkahelyen tett erőfeszítéseid kifizetődhetnek, és előléptethetnek!

Ikrek

Az Ikrek szezonban nagyon eleven, sőt: népszerűbb leszel, mint általában, rengeteg meghívóval és baráti programmal. A következó hónapokban a melóhelyeden is komoly elismerésre teszel szert. De utána sem kell aggódni, mert a bulis időszak folytatódik, és a nyár közepén még be is pasizhatsz. Ám ha párban élő vagy, akkor két lehetőségre számíthatsz: szakításra vagy eljegyzésre.

Rák

Ha általában elfojtod érzéseidet, az Ikrek szezonja remek alkalom arra, hogy megpróbálj beszélni róluk a barátaiddal, családoddal vagy egy terapeutával. Sokkal jobban érzed magadat utána! A párban élőkre romantikus utazás vár, míg a szinglik összeismerkedhetnek valakivel egy társkereső appon. A nyár utolsó hónapjában pedig a jegy szülöttei megtalálják a módot arra, hogy plusz bevételhez jussanak.

Oroszlán

Rengeteg új barátot szerzel a nyáron, amit szinte végigbulizol. Aztán júliusban jön a kedvenc évszakod: az Oroszlán szezon. Szingliként valóságos pasimágnes leszel, míg az ismerőseiden keresztül meg nem ismerkedsz az igazival. A munkahelyeden nagy eséllyel előléptetnek, és ezzel együtt a pénz is dőlni fog hozzád.

Szűz

Júniusban a munkára fogsz koncentrálni, de júliusban rengeteg lehetőséged lesz a barátaiddal lógni. Végigfesztiválozod ezt az időszakot, aztán az Oroszlán hava és a nyár vége lehetőséget ad arra, hogy lelassíts és pihenj. Szingliként találkozhatsz valakivel a munkahelyeden vagy a barátokon keresztül. Ha már kapcsolatban élsz, ez lesz életed legforróbb nyara, és új dolgokat próbáltok ki az ágyban a pasiddal.

Mérleg

Nagy utazás vár rád, kedves Mérleg, ami alatt rengeteg új dolgot tudhatsz, tanulhatsz meg, és jelentős mértékben meghatározzák az életedet. A nyáron leginkább a karriered építésével, és az álmaid megvalósításával leszel elfoglalva, és kirívó sikereket érhetsz el. A párban élők életük megemlékezetesebb nyara elé néznek.

Skorpió

Amíg nem jutsz el nyaralni, sokszor zárkózottnak, rosszkedvűnek érezheted magad, de utána olyan leszel, mint akit kicseréltek. Viszont a párban élők végre minőségi időt tölthetnek együtt a szerelmükkel, akivel komolyan tervezni kezdik a jövőjüket.  A nyár második felében a szinglik is megismerkednek valakivel. Ha mindez nem lenne elég: komoly előrelépésre számíthatsz a melóhelyeden.

Bak

Szeretnéd elérni az álomalakot? Megnyugodhatsz, mert sikerrel jársz, és mágnesként fogod vonzani a pasikat! Szinte egész nyáron flörtölhetsz szingliként. A párban élők viszont eljutnak az összeköltözésig vagy az eljegyzésig. A melóhelyedet viszont nagyon unod, talán ideje lenne más lehetőség után nézni!

Vízöntő

Itt az idő, hogy belevágj a nagy terveid megvalósításába, mert a csillagok hátszelet biztosítanak számodra a sikerhez. Viszont két buli között próbáld utolérni magadat, mert könnyen felhalmozódhatnak az elintézetlen feladatok. Szingliként forró egyéjszakás kalandokban lehet részed, míg párban élőként komolyra fordulhatnak a dolgok közted és a szerelmed között.

Halak

Szingliként regisztrálj egy társkereső alkalmazásra, mert ez az év legromantikusabb időszaka vár rád. Vagy ha már ismered a Nagy Ő-t, akkor készülj, ugyanis rengeteg új élményt szereztek együtt, ami közelebb visz majd titeket egymáshoz. Mindeközben lehetőséged lesz néhány családtaggal is javítani a kapcsolatotokon, amikor épp nem a barátnőiddel utazgatsz!