Talán érdemes megvizsgálni, hogy az asztrológiai mit mond, milyen pasi illik hozzád a csillagjegyed szerint. 

Kos

Egy szenvedélyes, energikus partner illik hozzád, aki sok spontán randit szervez, hogy soha ne unatkozz. Imádod, ha dícsérnek, és ha szeretve érzed magad.

Bika

Szeretetnyelved az ajándékozás, ezért imádod az apró meglepetéseket. Ha valaki az ágyba viszi neked a reggelit, az azonnal levesz a lábadról. 

Ikrek

Nálad egyetlen dolog számít igazán: hogy időt szakítsanak rád. Ha valaki hajlandó hozzád igazítani a programját, az lenyűgöz.

Rák

Neked nagyon fontos, hogy egy kapcsolatban önmagad lehess. Éppen ezért, ha nem érzed magad teljesen biztonságban, akkor nincs mit tenni, tovább állsz.

Oroszlán

Az Oroszlánhoz a romantika a kulcs. Egy kedves SMS, egy csokor virág, és te máris elalélsz a pasitól. Minél hagyományosabb, régimódibb az udvarlás, annál jobban oda vagy!

Szűz

Te egy igazi partnert, társat keresel. Fontos számodra, hogy minden helyzetben számíthass rá, és hogy sose érezd magad egyedül. Hiszel benne, hogy akár kritizáljátok is egymást, a fő az őszinteség.

Mérleg

Számodra nagyon fontos, hogy a pasidnak a kapcsolatotok ne csak valami hobbi legyen, hanem már a korai szakaszban egy komoly elköteleződést láss. Különösen nagy gyengéd, ha a társad új embereknek mutat be, mert ettől fontosnak érzed magad. 

Skorpió

Nem vagy a rohanás híve, hiszen nagyon nehezen leszel szerelmes. Az érzelmeidről is csak ritkán beszélsz. Az a partner számdra az ideális, aki megértő és elfogadó.

Nyilas

Igazi álmodozó vagy, és nagyon rossz néven veszed, ha valaki nem annyira hisz a terveidben, mint te magad. Mellette viszont sokat stresszelsz, szóval olyan valaki kell, aki nagyszerűen kezeli a hangulatingadozásaidat.

Bak

Imádod, ha egy pasi megküzd érted! Látni akarod, hogy a partner tényleg akar érted, és ezért bármire hajlandó. Inkább vagy egyedül, mint valakivel, aki nem mozgat meg érted minden követ.

Vízöntő

Te azt szereted, ha egy barátodból lesz a szerelmed. Neked ez ad stabilitást, ekkor érzed magad jól. AGy sokszor évek eltelte után látod meg, ki a párkapcsolatra alkalmas férfi az életedben. 

via