A szex, pláne a jó szex a legszebb dolog a világon. Ráadásul közben nagyon sok mindent megtudhatsz a partnered irántad táplált érzéseiről is. Íme, 6 pillanat szex közben, ami egyértelműen arra utal, hogy a pasi szerelmes beléd. 

Az a célja, hogy te a csúcsra juss 

férfiak  általában akkor dolgoznak nagyon keményen azon, hogy a nők is elérjék a végső gyönyört, ha komolyabb érzéseket táplálnak iránta. Persze sokukat alapesetben is elégedettséggel tölti el, ha egy nő élvezte az együttlétet, de ha azt veszed észre, hogy újra és újra neked akar kedveskedni, a te orgazmusod épp oly fontos számára, mint a sajátja, akkor biztos lehetsz benne, hogy oádig van érted. 

Nyitott az újdonságokra 

A szexben az az igazán gyönyörű, hogy igazán izgalmassá tehetitek, ha egy kis színt visztek bele. Persze nem azt mondjuk, hogy a sima misszionárius póz nem lehet élvezetes, de azért nem baj, ha egy kicsit megfűszerezitek a dolgokat. Ha pedig  a srác is nyitott  az újdonságokra, nem rémiszti meg egy esetleges szerepjáték kipróbálása, vagy szexuális játékszer bevetése, akkor biztos, hogy nagyon beléd habarodott. 

Kívánságod számomra parancs 

A pasik nagyon szeretik, ha egy nő kommunikál szex közben, hiszen, ha valaki elmondja, mire vágyik, mik az igényei, akkor azt arra enged következtetni, hogy tisztában van saját magával, a teste jelzéseivel. Ha pedig a srác csak úgy lesi minden kívánságod és mindent megtesz neked, úgy, hogy szinte még sem ejtetted azt a szádon, akkor biztos lehetsz a dolgodban: az a pasi teljesen beléd zúgott. 

A szemedbe néz és megcsókol 

Ezt nem is kellene túlságosan megmagyarázni. Ha egy férfi keresi veled szex közben a szemkontaktust, akkor az nagy eséllyel annak a jele, hogy sokkal többet érez irántad és ez számára nem csak a testiségről szól. Ha ráadásul mindeközben meg is csókol, azzal egyértelműen a tudtodra adja: szeret téged. Ugyanis is nagyfokú intimiásra csak az képes, aki erős érzelmeket táplál a másik iránt. 

Ő is nyíltan kommunikál 

Ha a pasi többet érez irántad, akkor biztos, hogy szex közben és után is fel fog tenni neked több kérdést azzal kapcsolatban, hogy milyen volt vele, mit szeretnél legközelebb és a többi. Ez egyértelmű jele annak, hogy fontos neki az, hogy te mit szeretnél, a te boldogságod, örömöd helyezi előtérbe, ez pedig bizony, a szerelem jele. 

A dolga végeztével nem hagy ott 

Ha a pasi szex után azonnal kiugrik az ágyból és valami más elfoglaltságot keres, akkor az a férfi nem komolan tervez. Ha azonban ott marad, hozzádbújik, megölel, megcsókol és cirógat miután mindketten a csúcsra értetek, na az a pasi biztosan szerelmes beléd. 

(via)