Persze a szex alapesetben egy örömteli dolog, de van néhány trükk, aminek a bevetésével az átlagosból pikk pakk nagyszerű lehet. A srácok szerint ehhez csupán 8 dologra van szükség. Mutatjuk mik ezek. 

A kémia 

Ez olya triviális, pedig a helyzet az, hogy a lehető legfontosabb, a nagyszerű szex kiemelt aspektusa. A kémia nélküli szex olyan, mint ha felfalnál ebédre egy csomó fehér kenyeret csak azért, hogy kielégítsd a fiziológiai szükségleteid, ez pedig lássuk be nem túl kellemes. Ahhoz, hogy a szex nagyszerű és csodálatos legyen, akarnod kell a másikat testestül-lelkestül. Ha nincs meg a kémia, felesleges az erőfeszítés. 

Ide nem kell a tudatosság 

Persze, tudjuk, hogy az élet számos területén nagyon fontos, hogy tudatosak legyünk és ez valamilyen szinten a szexre is igaz, gondolunk itt a védekezés fontosságára. Viszont aktus közben nem lehet, sőt nem is szabad megtervezni mindent, hiszen úgy elvész a varázs, a spontenaitás gyönyöre. A fiúk kijezetten szeretik, ha egy nő le meri vetkőzni a gátlásait szex közben. Ha kvázi ilyenkor kilép a testéből és hagyja, hogy csak a vágyai irányítsák. Nincs is csodálatosabb látvány egy férfi számára, mint egy felszabadult nő, aki imádja a szexet, aki imád adni és kapni is egyaránt.  

Az adok kapok kérdése 

Apropó, ha már az adok kapoknál tartunk, akkor fontos kiemelni, hogy a pasik imádják kielégíteni a nőket, de azt is nagyon szeretik, ha a törekvéseik viszonzásra találnak. Félreértés ne essék, itt nem lehetetlen elvárásokról van szó, de a srácok számára az nagyon is izgató tud lenni, ha egy nő örömmel elégíti ki őket. Gondolj csak bele fordítva: te is örülsz annak, ha a pasid örömmel szerez neked örömet, igaz?b

Az előjáték 

Egyesek szerint nem szükséges elegendő figyelmet fordítani az előjátékra, pedig ez nem igaz. Az előjáték során lehetőségetek van feltérképezni a másik testét, eljátszani, elkalandozni, ráadásul egy hosszas előjáték a szex minőségét és meghatározza. Minél tovább tart, minél nagyobb a várakozás annál nagyobb lesz a végső gyönyör. Tévhit, hogy a srácok nem szeretik az előjátékot. Nagyon is oda vannak érte, sőt olyannyira, hogy egy tartalmas előjátéktól az átlagos szex számukra azonnal nagyszerűvé avanzsál. 

Valami új 

A szexben az a csodálatos, hogy tele van új lehetőségekkel, a kísérletezés izgalmával. A srácok nagyon bírják, ha szívesen próbálsz ki velük újdonságokat: legyen szó akár egy új szexpózról vagy egy kis szerepjátékról. A lényeg persze, hogy mindent beszéljetek meg, csak olyanba vágjatok bele, amit mindketten szeretnétek. A lényeg, hogy élvezzétek. 

Érintsd meg magadatat 

Lehet, hogy nem is gondolnád, de a pasik egyszerűen imádják nézni, miközben magadat simogatod. A srácok nagyon vizuális típusok, így már a tested puszta látványa is lázba hozza őket, hát ha még előtte elégíted ki magad. Ettől teljesen be fog indulni, ráadásul ez minden csak nem átlagos. 

Ha a nő kezdeményez 

A csajok rendszerint megvárják, míg a pasi kezdeményez, pedig a srácok néha igenis vágynak arra, hogy letámadják őket. Na, jó persze nem a szó szoros értelmében, de az egojuknak hidd el, jót tesz, ha néha a kezedbe veszed az irányítást. 

Mondd el, mit szeretnél 

A férfiaknak igenis számítanak a nők igényei, sőt titkos vágyuk, hogy kitalálják minden buja vágyad. Persze a pasik nem gondolatolvasók, éppen ezért fontos számukra, hogy megoszd velük, mire vágysz, mit szeretnél, hogy szeretnéd, ha hozzád érne. A srácoknak elképesztően fontos a visszajelzés, ha pedig ezek után még annak is hangot adsz, mennyire élvezed, amit csinál, akkor nyert ügyed van. Az a szex akkor tényleg igazán nagyszerű lesz. 

(via)