Feldobnátok a szexuális életeteket, de szeretnéd, ha most a pasid lenne a középpontban? Mutatjuk, mik azok a szexjátékok, amiket minden férfinak érdemes kipróbálni legalább egyszer! 

1. A prosztata izgató

A prosztata a G-pont férfi megfelelője. Sokan azonban szégyellik, ezért inkább ezt az erogén zónát figyelmen kívül hagyják. Nos, ha a pasid készen áll a prosztata orgazmusra, próbáljátok ki! 

2. A péniszgyűrű

A péniszgyűrűk úgy fejtik ki hatásukat, hogy enyhén összenyomják a férfi nemiszervét, ami a véráramlás növekedéséhez vezet ezen a területen. A több vérrel erősebb lesz az erekció, és az orgazmus is fergeteges lesz. Egy kis esti móka? 

lovehoney.co.uk

3. A péniszköpeny

A péniszköpeny olyan, mint a nők számára a dildó! A szexjáték használata nagyon hasonlít a behatolás érzésére, ezért is imádják annyira a pasik. A tapasztalatlanabb férfiak számára szintén remek választás lehet, ha gyakorolni szeretnének arra az esetre, amikor a barátnőjüket nyűgözik le az ágyban.

4. A VR szexjátékok

A virtuális valóság a szexjátékokra is nagy hatással van! Azok, akik amúgy is imádják a videójátékok világát, valószínűleg a VR szexjátékoknak sem mondanak nemet, amik már most rengeteg változatban kaphatók. A távkapcsolatban élők számára szintén jó választás, ha már a telefonszex nagyon unalmas. 

Via